Reklama

Reklama

Matka svojou silnou láskou ochraňuje Normana. Šerifka Greeneová začína vyšetrovať vraždu. (SkyShowtime)

Recenzie (4)

Tryskomyš 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Normanova cesta se blíží ke konci. Sám se udal policii a je ve vazbě. Přiznal se k vraždě Sama Loomise. Bývalý šerif Alex Romero se vrátí do města. Jde do Normanova domu. Tam najde ve sklepě Chicka, jak píše knihu o Normanovi. Místní šerifka dodatečně obviní Normana z vraždy Jima Blackwella a Audrey Ellisové, matky Emmy. ()

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je husté, že se v průběhu let dopracoval sám Freddie Highmore do pozice, kdy si mohl odrežírovat epizodu. A je to na ní dost cítit, tomuhle člověku už těžko budeme v jiném pořadu věřit odlišnou povahu. Navždy Norman Bates! ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Normana úrad šerifa zadrží a odvedie do väzby, kde sa Norman prizná k vražde Sama Loomisa. Ráno však svoje tvrdenie odvolá, pretože nad ním opäť preberie kontrolu "matka". Dylan zoženie Normanovi miestnu právničku a s ňou postaví svoju obhajobu Norman na tom, že sa k vražde priznal preto, aby chránil Madelaine Loomisovú. Romero opustí dom Maggie a navštívi dom Batesových. V pivnici objaví Chicka, ktorý tam píše svoju knihu o zločinoch Normana Batesa. Romero Chicka zastrelí. Príšlušníci miestnej polície objavia telo Sama loomisa a tak šerifka Normana obviní nielen z jeho vraždy, ale aj Jima Blackwella a Emminej mamy Audrey. Jedna z mála sérií seriálov, ktorá si u mňa za každú časť zatiaľ zaslúžila 5*. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama