Reklama

Reklama

Carol Huffmanová (Emmanuelle Vaugier) patrí medzi najúspešnejších vydavateľov kníh v Chicagu a je nemilosrdnou podnikateľkou. Jej zamestnanci ju nenávidia, Fred (Carson Kressley) tajne organizuje vzburu a všetci si prajú, aby zakladateľka vydavateľstva Eve Millerová (Carrie Fisher) bola stále nažive a spoločnosť opäť riadil niekto, kto oceňuje dobré knihy namiesto toho, aby chcel na nich iba zarobiť peniaze. Po hádke s priateľom práve počas Štedrého večera sa Carol snaží upokojiť, keď zrazu stojí tvárou v tvár duchovi svojej bývalej šéfky Eve. Vystrašená Carol sa snaží utiecť, Eve ju však vezme na cestu jej minulosťou, súčasnosťou a budúcnosťou a ukazuje Carol všetko nešťastie, ktoré má na svedomí. Dokáže sa Carol zmeniť a dať veci do poriadku skôr, než bude neskoro? (TV Doma)

(viac)

Recenzie (2)

Drslw 

všetky recenzie používateľa

Verzia číslo 7852 - a pritom takto dobre aktualizovaná? No to je na hviezdičku navyše, nie? (Kecám - to za Emanuellu a Carrie) - (nekecám, je to aj tak fakt dobre zosúčastnené - klobúk dole!) ()

Aeon Craft 

všetky recenzie používateľa

Tisíc krát sfilmované, no keď máme tie Vianoce, tak v kľude sa to dalo pozerať... Až úplne zlé to nie je, no odporúčam si vybrať iný film, nakoľko všetci vieme od začiatku presný dej. ()

Reklama

Galéria (29)

Reklama

Reklama