Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Melanie Hogan (Lacey Chabert) si už ako malé dievča želala nájsť svojho vlastného princa na bielom koni, rovnako ako našli pravú lásku jej rodičia. Teraz už ako dospelá prevádzkuje Melanie vlastnú pekáreň a randí s príťažlivým generálnym riaditeľom Justinom (Thad Luckinbill). Všetko sa zdá byť dokonalé, Justin požiada Melanie, aby spolu strávili sviatky v jeho nádhernom dome pri jazere - a mohol ju predstaviť svojej matke. Melanie však začne tráviť viac času s Justinovým najlepším priateľom a lojálnym asistentom Deanom (Adam Mayfield), ktorý je do nej tajne zamilovaný. Justin tajne plánuje usporiadať vo svojom dome pri jazere firemnú vianočnú párty, aby tak zapôsobil na tím, pričom chce na tento účel využiť aj Melanie. Skoro ráno odlieta aby všetko pripravil, obráti sa preto na Deana, aby vyzdvihol Melanie na letisku. Čoskoro však muž menom Chris (Donovan Scott) - veselý chlapík podobný Santa Clausovi, ktorý sa rozhodol splniť Melanie jej detské Vianočné želanie - zošle na túto dvojicu svoje vianočné kúzlo. Melanie a Dean následne uviaznu v krásnom mestečku Buford Falls, kde sú nútení stráviť Vianoce s Chrisom - a bez Justina, ktorý v dome pri jazere znovu objavil svoju dávnu lásku... (TV Doma)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Supremit 

všetky recenzie používateľa

Veľa ľudí si povie:„ďalšia béčková hlúpota!” Nerád by som bol príliš sentimentálny, avšak toto dielo mi niečim učarovalo. Pravdepodobne mi spôsobilo askézu v mojom nie príliš taktnom správaní. Rozprúdila sa vo mne vianočná nálada, ktorá pohltila celé telo i dušu. Započala nová fáza striedajúca smútok, samotu za radosť a spoločenský výkvet. Budem trúfalý, lež nijak opovážlivý vzdaním vďaky a pocty zážitku menom: „Vianočné prianie.” ()

Kohutik 

všetky recenzie používateľa

Moja úchylka na vianočné filmy ma priviedla k pozeraniu tohoto diela. Pri vianočných filmoch poslednej dekády to máme takto. Väčšinou sú to veľmi podobné príbehy dvoch osamelých ľudí, ktorí sa vzájomné hľadajú/nájdu práve na Vianoce. Takže písať o nejakej objavnosti alebo originálnosti filmu sa pri takmer všetkých týchto filmoch nedá. Sú v podstate na jedno kopyto, len zamestnania hlavných hrdinov sa menia od predavačky stromčekov, cez realitnú maklérku až po cukrárku. To isté platí aj pri mužských hrdinoch. Čo je pre mňa pri takýchto filmoch dôležité je, či ma konkrétni hrdinovia serú, či mi lezie celý film hore krkom, alebo naopak, či na mňa z filmu pôsobí príjemná atmosféra. A to je prípad tohto konkrétneho filmu. Nie je to nič iné, čo by sme už nevideli v iných vianočných filmoch, ale pozerá sa na to príjemne, väčšina postáv je sympatických ( v tejto kategórii jednoznačne vedie Lacey Chabert) a film na mňa nepôsobí otravne, čo je veľmi podstatné kritérium. A ešte to na mňa dýchne aj trochu vianočnej nálady. Takže som spokojný a to značí, že budú tri hviezdičky. Mimochodom hlavná hrdinka Lacey Chabert má na svojom konte aj iný príjemný vianočný film s názvom Kráľovské Vianoce. ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama