Reklama

Reklama

Experti

(seriál)
Reality-TV / Komédia
Slovensko, 2013, 30 min

Obsahy(1)

Experti sa riadia heslom „jak urobiť gádža“... Život úspešného Róma, hudobníka Ivana Vereša, naberie nečakané obrátky, keď sa po návrate z Ameriky rozhodne najať partiu „expertov“ z osady. Experti rómskeho pôvodu s Ivanom podnikajú. Predmetom ich spoločného podnikania sa stávajú komodity, ktoré nie sú pre rómsku komunitu úplne typické a časté. Rómovia si tak napríklad zriadia psí hotel, začnú sa angažovať v oblasti záhradnej architektúry, taxikárčenia či erotickej linky… Ich prístup k podnikaniu by sa dal slušne označiť ako - ”netradičný”. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (46)

Thorn 

všetky recenzie používateľa

Dlouho jsem nad tím přemýšlel a pořád nějak nedokážu pochopit to extrémně negativní hodnocení. Mám pro to takovou teorii. Myslím, že valná většina lidí, kteří to tu hodnotili, tento seriál ve skutečnosti vůbec neviděla a jen tak nějak "odhadli", že to asi bude nějaká sračka. Ti ostatní pak viděli možná nějakou jednu necelou epizodu, ale vůbec ji nepochopili. To je moje jediné vysvětlení pro tak neuvěřitelně nízké hodnocení tohoto seriálového skvostu. Vždyť ten humor je přece tak dokonalý. Tak dokonale absurdní. Pojďme si to tedy pěkně shrnout. V první epizodě se hlavní protagonista Ivan Vereš vrací zpět na Slovensko poté, co strávil dlouhá léta v Americe. Setkává se tu se svým dnes již dospělým synem, který jej poté zaveze domů, do osady. V osadě pak Ivan dá dohromady skupinku poněkud nesourodých individuí, s nimiž chce rozběhnout velký byznys. Jejich prvním velkým projektem se stane hotel pro psy. Celý nápad však zkrachuje hned na začátku a tak je rychle potřeba přijít s dalšími lukrativními příležitostmi. Na řadu se tak dostanou takové věci jako například erotická linka, provoz taxislužby, soukromá pláž, léčení stromů či gangsterská školka. Už z těch názvů je asi jasné, že tento seriál bude celkem slušný úlet. A taky, že je. Něco podobně šíleného, ale přitom úžasně vtipného jsem na televizní obrazovce už velmi dlouho neviděl. Dokonale vypointované dialogy, absurdní situace, až překvapivě inteligentní humor a úplně nové a neokoukané náměty. Tento seriál je prostě jedinečný originál a pro mě osobně skoro až božské zjevení. V tuzemských poměrech experti nemají žádnou konkurenci. Už jen ta spousta kultovních hlášek. "Jak sa vám žije s tým Máslom?" "To má byť Čakanie na Gotta? Od Beckhama?" "Neboj sa, to sa prekryje!" Když o tom tak přemýšlím, mám chuť si tento seriál znovu pustit. Doufám, že touto recenzí snad někoho přesvědčím, aby Expertům i navzdory zdejšímu nízkému hodnocení přece jen dal šanci a zkusil alespoň jednu epizodu. Věřte mi, nebudete toho litovat. ()

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Obrať gádža ako sa len dá. Toto je zábava na vysokej úrovni, s perfektnými hereckými výkonmi a vybrúseným scenárom, ktorý schvaľoval Andrew Kevin Walker. Perla slovenskej televízie a záchrana pre export SR. Doporučujem každému, kto ešte stále verí, že v súčasnom Slovensku sa dá natočiť niečo hodné aspoň spodnej hranice červeného pásma, šalalala lalálaj... ()

Reklama

ariari 

všetky recenzie používateľa

ach jaj!! opäť naprostý útlm..čím to, že národ vycvičených opičiek nedokázal spoznať vynikajúcu forsytovskú paródiu kvalitného saxofonistu, speváka a dychára...preboha že cigán s modrými očami??? , yutubnite si jeho meno a napíšte saxafón Ivan Vereš .- alebo MAte to Mate , Ivan je v umeleckých kruhoch známy a cenený ako skvost (a ..ktorý má viac profesionality v malíčku, než kdejakí Orlovia, slávikovia a rýchlokvasní všeodborníci??? poznám výborný formát z Ameriky, kde si takto uťahovali navzájom z komunity bieli - versus čierni a z debilných reality "šou" pred dvadsiatimi rokmi nasmiali sme sa... ale v dobrom...on si nenormálne utiahol z cigánov, ale aj z nadutých xenofóbne napáchnutých horenosov, a hrá to statočne aj v rozhovoroch..veď ak je niekto taký sprostý, že myslí, že išlo o " reality", tak si zaslúžil ostať sprostý. ps.s. výrazná podoba so Zdenkom Izrom ...ten neodriekne žiadnu korenistú srandu apropo, hudobníci a jeho kolegovia sa na tom chlámali, až im zle bolo , posielame si odkazy, že treba vidieť Ivana v takejto forme :-) ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Slovenská súkromná komerčná televízia JOJ v rámci reality show ošiaľu vyprodukovala v roku 2013 taký smrdutý odpad aký tu ešte nebol. Týmto kreténstvom prekročili všetky hranice vkusu a inteligencie. Niečo tak primitívne úbohe som doposiaľ na obrazovkách ešte nezaregistroval. Partia piatich retardovaných cigáňov sprosto okráda, zavádza a podvádza slušných ľudí. To má byť akože vtipné?! Zostáva mi nad tým rozum stáť. Toto je už vážne moc aj na mňa. Gypsy motherfuckers!!! Odpad! ()

Litty odpad!

všetky recenzie používateľa

Kokotský autistický výplod maďarskej televízie Hnoj. Táto televízia už vyplodila rôzne kreatúry hodné hodnotenia odpad, no toto je proste extra. Maďarským primitívom, ktorí doma s úsmevom na tvári, slintajúc a sediac v mláke vlastného potu sledujú toto zverstvo, odkazujem: Sadnite do auta a v rýchlosti najebte do najbližšieho stromu. Možno sa potom u nás začne vysielať aj niečo normálne. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama