Reklama

Reklama

Epizódy(20)

Obsahy(1)

Pôvodný televízny sitcom o bývalom futbalistovi a jeho žene, bývalej modelke, ktorým pekný manželský život naruší príchod excentrickej a panovačnej svokry..
V živote muža neexistuje väčšia katastrofa ako nečakaný telefonát od svokry, ktorá sa ohlási na pravdepodobne nekonečnú návštevu! (STV)

Recenzie (45)

Duston_Movie odpad!

všetky recenzie používateľa

Slovenský sitkom, ktorého celý vtip je založený na vtipoch o svokre?! Vážne?! V roku 2012? No aj napriek tomu je to nadpriemerný sitkom, čo sa týka slovenskej produkcie (s porovnaním Zita na krku, Sekerovci) Je dosť vidno, že to celé má na svedomí Peter Marcin, pretože sú tu vtipy typu Uragán, ktoré mohli byť vtipné tak pred 10 rokmi... Vôbec neodporúčam, nikomu,nikdy! ()

kulyk 

všetky recenzie používateľa

Víte - jedna věc mi na katolictví mrzí ponejvíce. Ponechává onu (údajně bohulibou) možnost zaskočit za farářem, orálně jej uspokojit pravdivým příběhem, zasunout eurobabku hodnoty vyšší, než malé do kasičky s přibitým masochistou a je odpuštěno. Pak se může stát, že degeneráti, páchající podobná zvěrstva, usínají s čistým svědomím. Hvězda navíc za to, že se výjimečně nejedná o českou ostudu. Díky Bohu za naše hrdinné bezvěrectví. ()

Reklama

kingik 

všetky recenzie používateľa

Až se jednou budou ptát talentovaných herců co je vedlo k účinkování v nepovedeném sitcomu určitě neodpoví na rovinu. Je to pak také mimo jiné důsledek toho, že si byli vědomi v čem hráli a do čeho šli. Na co vidět trápící se Laurinovou, Švandovou nebo Labudu když si evidentně ve svých bohatých hereckých kariérách vybrali slabší chvilku a kývli asi ze staré známosti nebo možná z úcty na nabídku Petra Marcina natočit sitcom, který bude původní, vtipný a nemůže v podstatě selhat, protože se poučil z chyb spřízněných situačních komedií a je navíc po delší době československý. Mezinárodní herecké spojení mnoho kvality do trapných vod sitcomů nepřineslo a tak se před divákem rozestřelo mnoho úterních večerů ve kterých se nedá ničemu smát a spíše to celé přijde vniveč takovým tím chabým přístupem k žánru, který vypadá na natočení velmi jednoduše, ale právě v tom je jedno z mnoha úskalí. Scénáristické slabiny jsou na takto krátké ploše i prostoru zatraceně znát a pokud režie vykazuje nezvládnutí základních zásad žánru, je zaděláno na pěkný průšvih. Najednou jsou i herci dost prázdní ve svém projevu a Peter Marcin, který je zkušeným matadorem na sitcomové scéně, zase nemůže spasit vše. Ještě dlouho bude našim tvůrcům trvat než konečně pochopí, že v sitcomech jsou oproti svým americkým kolegům, zcela bezradní. Mé hodnocení: 20% ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Tak neviem, ale toto podľa mňa nebol až taký prúser. Možno to je preto, že mi Marcin nijako extra nevadí, možno preto že ostatné televízie mimo STV svojou tvorbou neustále prerážajú dno. Je pravda, že počas sledovania som sa od smiechu neváľal a už len v porovnaní so Susedmi alebo Profesionálmi je to kvalitovo na míle ďaleko. Pár vtipných momentov sa však nájsť dá a celkovo ide v mojich očiach o ľahký podpriemer, ktorý ma neurazil. 40% ()

Frank234 odpad!

všetky recenzie používateľa

Umělý smích by byli schopni strčit i za repliku "jak se vede?" - "dobře a ty?".. Pokud bych měl měřit počet vtipných scén k počtu umělého smíchu, jsme cca na 2%. Bohužel naši herci se ani nesnaží to nějak zachránit. Rozhodně bych třeba od Labudy čekal víc... Možná jsem hodnotil moc rychle, ale zrovna zde mám pocit, že trapných 15 minut mi stačí na absolutně nejhorší hodnocení SitComu, které jsem kdy udělil. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (2)

  • V každej epizóde zaznie veta: „Hlavne, že sa máme radi..." (ČSFD)
  • Celé natáčanie vyšlo na 616 tisíc eur. (tommy187)

Reklama

Reklama