Reklama

Reklama

Recenzie (3)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Prekvapivo som to prežil bez ujmy na zdraví. Presne to isté ako parádna pôvodná verzia, akurát s tým rozdielom, že je to tak o 90% menej brutálne a tým pádom v tom nevidím vôbec žiadny zmysel. Pár odstrelených grázlov sa síce nájde, ale už žiadny krvavý kúpeľ. Takže ostávam verný originálu a tomuto udeľujem slabé 2 za nepokazenie celého večera a "delete". ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Režisér vcelku vydareného, drsného čilského exploiťáku "En las afueras de la ciudad" si po pár rokoch sám natočil jeho americký remake, ktorý (samo)zrejme nebol práve jeho snom, ale skôr finančnou fuškou, ktorú keby nevzal on, tak by ju priklepli inému. Podľa očakávania je to remake nepotrebný a aspoň na prvý pohľad o niečo viac prispôsobený širšiemu obecenstvu než bol originál. Prekvapivo to však oproti originálu nevyzerá nijak lepšie, ani sa mi to nezdalo zvládnuté profesionálnejšie, dokonca ani (takmer vždy) skvelý Michael Biehn tomu nijak extra nepomohol. Nieže by ma to vôbec nebavilo, ale bolo to skoro tak strašne ZBYTOČNÉ ako nedávny remake "Martyrs". ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Takový celkem průměrný thriller, který trochu padá na hereckých výkonech a možná také trochu podivně pozitivním příběhu, který mi ale sedl. Docela se mi líbilo, jak si musí hrdinka projít peklem, aby měla naději na to, že se něco zlepší. Ale otázkou zůstává, jestli se něco skutečně zlepší. Překvapivé množství erotických scén bez nahoty. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama