Reklama

Reklama

Recenzie (5)

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Přestylizovaná nuda. Řemeslně sice hezké, ale celkově prostě nějak divně přešlechtěné a tím pádem i tak trochu sterilní (když se konečně v druhé půlce něco začne dít). Slasher je mrtvý subžánr. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Skupina zlodejíčkov sa po prepade banky ukryje v opustenom hoteli uprostred lesov, v ktorom vyčíňa masový vrah. Veľmi pekne nakrútený hotelový slasher, avšak isté slabiny tu boli. Predovšetkým prvá hodina je strašne nezaujímavá, pospájaná s historickým pozadím, ktoré ma vôbec, ale vôbec neoslovilo, k tomu pár celkom pútavých, ale zbytočných CGI trikov a filozofovanie nad všetkým možným, plus horda konverzačiek týkajúcich sa jednotlivých milostných a ďalších vzťahov medzi hlavnými postavami... takže nič moc. Po nekonečnej prvej hodine to nabralo ten správny rytmus, objavil sa sympaticky chladnokrvný zabijak, začali sa mordovačky a porcovačky, takže napokon z toho predsa len niečo bolo. Nie som z toho nadšený, ale celkovo to považujem za celkom dobre pozerateľný a príjemný nemecký pokus. Postavy na moje počudovanie až prekvapivo znesiteľné. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Najprv takto, že Béla Kiss je známym masovým vrahom, ktorého vyrušila WW ( bodycount - over 20 ). S podobným slashoido/noir spracovaním som sa ešte nesetkala.Už prvé minúty napovedia, že robbers to nebudú mať aj napriek krvavej ceste do hotela snov, také ľahké. Paralela mezi prastarými událostma a ich núteným pobytom dáva zámínku na pripomenutie zašlých časů. Formou brilantne balené Dutch se vším, čo od podobne zameraných událostí očekávam. ( DVD-must ) P.S. Ak je toto prológ, tak teším ďalej. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa až prekvapivo dobrý a ambiciózny slasher, ktorý si berie na paškál maďarského sériového vraha Belu Kissa. A aj keď sa zrejme neriadi práve historickými reáliami, prišlo mi to dostatočne zaujímavé, napínavé i krvavé a exkurziu kriminálnikov do hotela v Belovom teritóriu som si užil. Na slasherové pomery oceňujem tiež pekné, štýlové spracovanie, sympatické postavy a dúfam, že pokračovanie na seba nenechá dlho čakať. ()

Reklama

Reklama