Reklama

Reklama

Znamenie beštie

  • USA The Mark
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý vojak Chad Turner (Craig Sheffer) má ako prvý a zatiaľ aj ako jediný človek na svete implantovaný biometrický počítačový čip zvaný Znamenie beštie. Zariadenie predstavuje míľnik v dejinách vedy a s jeho pomocou je vraj možné zmeniť svet. Turnerovou úlohou je dopraviť náklad na stretnutie krajín G20 v Berlíne, preto sa momentálne nachádza na palube dopravného lietadla mieriaceho z Bangkoku do Berlína. Nejde však o žiadnu prechádzku ružovou záhradou, keďže spolu s ním cestujú aj pasažieri, ktorí mu chcú jeho novú hračku odobrať, a to za akúkoľvek cenu. Velí im nemilosrdný žoldnier Joseph Pike (Gary Daniels), ktorého chvíľa nadišla práve teraz - vo výške 30 000 stôp. (beso74)

(viac)

Diskusia

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Apollyon09

U vás to dávali z dabingem? Nešlo by to stáhnout? Já to mám jenom v origo znění z torentu a Angličtinou úplně nevládnu i když v kostce jsem to pobral. Hele to je prostě křestaňskej akční film ta společnost pureflix co to dělá má na kontě pár dalších podobných šíleností. To bys jich musel pár vidět a Mark by tě pak fakt nerozhodil. souhlas, že dokud to bylo o tom únosu letadla, tak v pohodě, ale jak tam začali srát toho boha, tak to skončilo celý v pekle.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Ja som myslel, že to bude nejaký pošahaný film o teroristoch v lietadle. Ešte aj tie žvásty o nebovzatí som akosi prehliadal, ale keď tam s hrôzou v očiach začali všetci tvrdiť o znamení beštie a v správach všetci riešili zánik sveta, tak som pochopil, že tento film bude asi úplne mimo...

na príspevok reagoval Wacoslav1

Reklama

Reklama