Reklama

Reklama

3 dni na zabitie

  • Česko 3 dny na zabití (viac)
Trailer 2

Ethan Renner (Kevin Costner) celý život pracoval ako agent tajnej služby. Bol jeden z najlepších. Teraz, keď vážne ochorel, rozhodol sa skončiť a venovať tomu, čo pre prácu odsúval na vedľajšiu koľaj - svojej rodine. Vždy sa totiž dokázal efektívnejšie postarať o nebezpečného zločinca než o vlastnú dcéru. Jeho manželka Christine (Connie Nielsenová) pracovne odchádza z Paríža do Londýna a Ethan bude mať prvýkrát celkom sám na starosť svoju dospievajúcu dcéru Zooey (Hailee Steinfeldová). Netuší, že bývalý zamestnávateľ má s ním iné plány. Ponúkne mu liek na záchranu života, ale zároveň ho poverí poslednou zákazkou. A keďže v stávke je nielen jeho život, ale aj osud celého sveta, túto úlohu Ethan nemôže odmietnuť. Má tri dni na to, aby zneškodnil svetovo najhľadanejšiu teroristickú organizáciu a zároveň sa osvedčil ako dokonalý a starostlivý otec. (TV JOJ)

(viac)

Videá (14)

Trailer 2

Recenzie (458)

swamp 

všetky recenzie používateľa

Ještě před uvedením filmu do kin jsem se různě dočítal, že se máme těšit na "něco jako Taken"... chyba lávky! Jedná se naopak o zcela odlišný film, název je docela zavádějící a Kosťovi tahle role docela sedla a snímek je až překvapivě vtipný, což se tedy bohužel místy bije s vážnou notou vztahu s jeho ženou (ex?) Christine, jejich dcerou Zooey a prací u tajné služby... ale dovedete si představit, jak to celé dopadne. ;) ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Úvodných cca 20 minút je celkom dobrý akčný špionážny thriller. Potom to zrazu začne naberať podobu akejsi rodinnej dramedy a totálne to prestane fungovať. V druhej polovici je z filmu akýsi bizarný guláš, ktorý nedáva vôbec žiadny zmysel a divák začne dúfať, že je to celé iba jedna z hrdinových halucinácií. Nie, bola to halucinácia pána McG, ktorý už by sa na to mal fakt vysrať. Škoda, lebo Costner je v tej úlohe celkom v pohode. ()

Reklama

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Luc Besson, Adi Hasak | Hudba: Guillaume Roussel | Distribúcia: Relativity Media | Štúdio: EuropaCorp, Wonderland Sound and Vision | Rozpočet: 28 miliónov $ | Tržby: 52,597,999 $ | Ocenenia: - || Sympatické akčné drama, ktoré svoje esá vytasí v prvej pólke metráže, takže k záveru to skôr stráca na prvotnom nadpriemernom dojmu. Má to pekné momenty, jak emocionálne, tak akčne, ale na dve hodiny ich veru dosť nebolo. 3 Days to kill je pravdepodobne jeden z Bessonových scenárov, ktoré ležali v šuflíku už niekoľko rokov, a nič by sa bolo nestalo, keby tam bol aj ostal. Každopádne, Costner neurazí, skôr na plátne poteší. 50% | FullHD, THX, EN DTS | ()

Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Těšil jsem se na další akční výplach z produkční stáje Luca Bessona a ona je to nakonec rodinná komedie, ve které adrenalinovější pasáže nezaberou ani deset minut (v zásadě je veškerá zásadní akce vidět v traileru). Neměl bych s tím sebemenší problém, kdyby sbližování otce s odcizenou dcerou nebylo tak šablonovité a bez nápadu. Jsou tu všechna klišé, která z podobného filmového vztahu pramení. Přesto by bylo nefér poslat 3 dny na zabití k filmovému dnu. V prvé řadě je Kevin Costner cool. To mi nikdo nevymluví. A za druhé tvůrci aspoň trochu zaváleli ve vztahu hlavního hrdiny s vedlejšími postavičkami. Ethanovy únosy jsou opravdu zábavné a i ti "nedobrovolní nájemníci" nakonec měli své kouzlo. Škoda, že podobně bizardní a svébytný není i zbytek filmu. Pak by bylo hodnocení jednoznačně vyšší. 50%. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Dobre známa bessonovská stratégia stále funguje a po zakopnutiach v podobe filmov Colombiana a Taken 2 sa jedná o veľké prekvapenie. Nielenže film dokáže počas takmer dvoch hodín udržať diváka pri zmysloch, ale miestami prekvapí veľmi konzistentnou akciou prešpikovanou nápadmi, hlášky dobre zapadajú do feelingu celého príbehu. Ten sa miestami snaží vyplniť béčkový scenár pokusmi o rodinnú drámu a na moje prekvapenie to nebol zlý ťah na bránu. To by nebolo možné, nebyť Costnerovej charizmy, dobre napísaných dialógov, ktoré nepodkopávajú nohy filmu v zlomových momentoch a slušných hereckých výkonov dvoch dám v hlavných úlohách. Costner však pôsobí trošku unavene, akčné scény nezvláda s takou horlivosťou a nadhľadom ako kolega Neeson, ale celkový dojem to až tak neskazilo. Najväčšie sklamanie spôsobila afektovaná Amber Heard, ktorej postava bola absolútne vychýlená z koncepcie celého filmu. 70% ()

Galéria (69)

Zaujímavosti (9)

  • Natáčelo se od sedmého ledna do konce dubna roku 2013. (Hal_Moore)
  • Keď sa Ethan Renner (Kevin Costner) pokúša prinútiť francúzsku políciu, aby prinútila rodinu squatterov odísť z jeho málo využívaného parížskeho bytu, povedia mu, že musí počkať do 13. apríla, keď sa skončí zima. A keď sa im vyhráža, že to urobí sám, povedia mu, že ho zatknú. Vo Francúzsku naozaj existuje zákon, ktorý chráni squatterov, ktorí v zimnom období bývajú na mieste dlhšie ako dva dni. Vlastník nehnuteľnosti sa ich vtedy nemôže zbaviť inak ako podaním žaloby. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (viac)

Costner pašuje drogy pro del Tora

Costner pašuje drogy pro del Tora

17.07.2013

Kevin zažívá moc pěkný comeback. Sbíral ceny za western Hatfields & McCoys, obstarával emoce v Muži z oceli, vytrénuje Jacka Ryana a bude za akčního hrdinu v Bessonem produkovaném a McG-m… (viac)

Reklama

Reklama