Reklama

Reklama

3 dni na zabitie

  • Česko 3 dny na zabití (viac)
Trailer 1

Ethan Renner (Kevin Costner) celý život pracoval ako agent tajnej služby. Bol jeden z najlepších. Teraz, keď vážne ochorel, rozhodol sa skončiť a venovať tomu, čo pre prácu odsúval na vedľajšiu koľaj - svojej rodine. Vždy sa totiž dokázal efektívnejšie postarať o nebezpečného zločinca než o vlastnú dcéru. Jeho manželka Christine (Connie Nielsenová) pracovne odchádza z Paríža do Londýna a Ethan bude mať prvýkrát celkom sám na starosť svoju dospievajúcu dcéru Zooey (Hailee Steinfeldová). Netuší, že bývalý zamestnávateľ má s ním iné plány. Ponúkne mu liek na záchranu života, ale zároveň ho poverí poslednou zákazkou. A keďže v stávke je nielen jeho život, ale aj osud celého sveta, túto úlohu Ethan nemôže odmietnuť. Má tri dni na to, aby zneškodnil svetovo najhľadanejšiu teroristickú organizáciu a zároveň sa osvedčil ako dokonalý a starostlivý otec. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Uživateľ Yoshitsune zmazal svoj príspevok.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

žádnej není venku. Naposledy? Nevím musel bych zavzpomínat, ale jestli se objeví ten novej Kurýr, tak toho si dám a s chutí... Jo moment už se mi rozsvítilo poslední chcan rip? 50 odstínů utrpení tuším.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Ne fakt Raid 2 je čirá geniálnost. Příběh = Kmotr hadr. Fantasticky GRADUJÍCÍ souboje kde všechny údery ZAPADAJÍ a projev Iko Auwajse??? To je na oscara fakt!!!

na príspevok reagoval Ouwen, Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Raid 2 je super film vy hovada. Asi si ho pudu dát to topky místo těch stupidních Mercenaries :-)

na príspevok reagoval Lacike

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Ja viem, ale Raid 2 je pre mňa paráda na 5*. Nebránim to tak agresívne ako niektorí, film je však super. Ale kľudne si dokončite vaše vojny. Ja sa budem venovať svojím. (pozriem kto z tých kokotov zase niekde reagoval)

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Dik, že si ma označil za retarda, píšem si mínosuvý bod do môjho imaginárneho denníčka, ktorý si nevediem, lebo denníčky sú pre teplošov.

na príspevok reagoval Yoshitsune, Lacike

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Yoshitsune

Aha myslis ludi, ktory to maju v oblubenych.

No co uz, 92 retarderov.

Si medzi nimi?

Pokial viem, tak si mi minule vehementne tvrdil, ze to je sracka, takze dufam, ze si nezmenil nazor.

na príspevok reagoval Yoshitsune, ywo666

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

BrunoAnthony: Měl jsi rovnou napsat, že jsi artovej honimír a všichni by věděli, že tě nemají brát vážně:)

Uživateľ vegetol.mp zmazal svoj príspevok.

Súvisiace novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (viac)

Costner pašuje drogy pro del Tora

Costner pašuje drogy pro del Tora

17.07.2013

Kevin zažívá moc pěkný comeback. Sbíral ceny za western Hatfields & McCoys, obstarával emoce v Muži z oceli, vytrénuje Jacka Ryana a bude za akčního hrdinu v Bessonem produkovaném a McG-m… (viac)

Reklama

Reklama