Reklama

Reklama

Pacific Rim: Povstanie

  • Slovensko Pacific Rim 2 (viac)
Trailer 6

Obsahy(1)

Po prvýkrát sme ich dokázali zastaviť. Lenže to, čo mimozemskí tvorovia Kaiju napáchali na Zemi v prvej časti akčného sci-fi Pacific Rím, bola iba predohra k tomu, čo si pre ľudstvo pripravili teraz. John Boyega a Scott Eastwood vedú tím, ktorý je poslednou nádejou pre prežitie planéty. Členovia tohoto tímu sú piloti ovládajúci Jaegerov, obrích robotov, ktorí svojou veľkosťou a vybavením dokážu konkurovať rovnako vybaveným Kaiju. Jake Pentecost (John Boyega) k nim dlho patril, ale potom sa vykašlal na svoj talent aj na odkaz svojho otca, ktorý v boji proti Kaiju obetoval svoj vlastný život. Radšej prežíva v ilegalite a na živobytie si zarába rôznymi nelegálnymi aktivitami. Počas jednej takejto akcie narazí na pätnásťročnú Amaru, ktorá dokázala ukradnúť a rozchodiť pôvodne na likvidáciu určeného Jaegera. Než sa títo dvaja stačia dostatočne zoznámiť, majú v pätách Zákon. Aby unikli trestu, začlenia sa do programu výcviku nových pilotov Jaegerov. Jake po boku svojho bývalého parťáka Lamberta (Scott Eastwood) ako inštruktor a Amara ako nádejná pilotka. Všetci dúfajú, že si trenérske schopnosti nikdy nebudú musieť vyskúšať v reálnom boji. Lenže tá prichádza. Skôr, než si všetci priali, a odkiaľ to nikto nečakal. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (11)

Trailer 9
Trailer 9
D: angličtina T: nemčina
01:15
Trailer 6
Trailer 6
D: angličtina T: čeština
02:16
Trailer 3
Trailer 3
D: angličtina T: čeština
02:33
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:17

Súvisiace novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (viac)

Eastwood v Pacific Rim 2?

Eastwood v Pacific Rim 2?

01.07.2016

Obří roboti už naverbovali Johna Boyegu (Star Wars: Síla se probouzí) a teď házejí očkem po Scottu Eastwoodovi. Syn filmové legendy hraje posledních 10 let, až nyní ale přechází do blockbusterového… (viac)

Pacific Rim 2 potvrzen

Pacific Rim 2 potvrzen

25.02.2016

Po třech letech máme konečně jasno v tom, jestli bude Pacific Rim 2. Guillermo del Toro ho původně chystal na léto 2017, nakonec to ale neklaplo a film zmizel z kalendáře premiér. Del Toro i přesto… (viac)

Guillermo del Toro a Fantastická cesta?

Guillermo del Toro a Fantastická cesta?

08.01.2016

Remake slavné sci-fi z roku 1966, na který producentsky dohlíží samotný James Cameron, už se pokusila natočit kupa režisérů. K Fantastické cestě se dostali Roland Emmerich (Den nezávislosti), Paul… (viac)

Reklama

Reklama