Reklama

Reklama

Rodinné prípady

(seriál)
Slovensko, 2012, 70x50 min

Hrajú:

Jana Wagnerová, Ján Haruštiak, Igor Šebesta, Michal Jánoš, Jarmila Frličková Hittnerová, Richard Klvač, Jozef Kapec, Štefan Martinovič, Michal Ďuriš st. (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Formát je založený na skutočných príbehoch bežných ľudí, ktorí musia riešiť zásadné životné situácie.  Rodiny sú rôzne a aj život v nich prebieha rôznym spôsobom. Aj pri najlepšej snahe sa rodičom výchova detí občas vymkne z rúk a hotové nešťastie je na svete. Inokedy stačí, že sa začlenia do nesprávnej partie a celá rodina má zrazu zo života peklo! Presne takýmito situáciami sa zaoberá nový formát s názvom Rodinné prípady. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (61)

TomX2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Aj keď sa akokoľvek snažím a vkladám do toho veľa úsilia, stále nedokážem prísť na to, čo je v Rodinných prípadoch a podobných slovenských Reality-TV seriálov pozitívne, teda aspoň čiastočne. Tento a iné televízne "prípady" totižto v mojom okolí sleduje veľké množstvo ľudí nie preto, že sa chcú nad takouto fraškou pobaviť, ale preto, že takéto výplody naše ovečky bez akejkoľvek irónie považujú za (podržte sa) dobrú a kvalitnú vec. To, že nie som schopný vidieť v celku jediný diel robí dobrú predstavu o tom, ako tento seriál vyzerá, lenže tu ani tak nezáleží na názore jedinca, ako na tom, že tu je zlé všetko. Potom, ako zaznamenávam stále tie isté stupídne zápletky, ani sa mi nechce veriť, že to mohol niekto myslieť naozaj vážne. Naviac, celé spracovanie, či už po stránke obsahovej alebo formálnej, je otrasné a obzvlášť herecké výkony sú naozaj na zaplakanie. A tak vo mne tento slovenský cirkus len zanecháva otázky, kam za pár rokov dospeje ľudstvo a slovenská kinematografia, keď si budú ovečky aj naďalej žiadať o niečo takéto. Na záver tohto komentára som chcel využiť svoje umelecké nadanie a zakončiť ho vtipným rýmom o TV HNOJ, ale vopred som si spomenul, že toto vlastne produkovala TV MARKÍZA. No, odpad to je tak či tak. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto vysiela bohatá komerčná súkromná televízia? Toto sa pravideľne objavuje na obrazovkách najsledovanješej slovenskej stanice? Takýto hnoj zaradila do svojej programovej štruktúry slávna TV Markíza? No ty môj kokot. Veď sa na to nedá pozerať. Človek sa musí hanbiť za tých neschopných ochotníckych somárov, čo tam predvádzajú nechutne afektované a maximálne amatérské herecké výkony. Je to fakt niečo otrasné. "Rodinné prípady" - úbohý, primitívny odpad! ()

Madsbender odpad!

všetky recenzie používateľa

Ostáva len pousmievať sa nad "hereckými výkonmi", vďačiacimi za svoju úroveň kvalitnému režijnému vedeniu. Už sa neviem dočkať, čo nám televízni producenti pripravia nabudúce. 0% ()

Cappuccino odpad!

všetky recenzie používateľa

Úprimne si neviem predstaviť, že by som čo len jeden diel pozeral od začiatku do konca. Snáď len pod vplyvom drôg vysokej kvality. Tie umelé, herecké ksichty su skutočne na zaplakanie. To vážne niekto pozerá? Mám pocit, že celá Markíza funguje len vďaka dôchodcom a polo-inteligentným, znudeným divákom. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Keď to porovnáme s inými pôvodnými záležitosťami našich komerčných televízií, tak to nie je na smiech alebo zaplakanie, je to iba predvídateľné a amatérske. Seriály s našou hereckou elitou sú rovnako zlé, lenže tam žiadne alibi neprichádza do úvahy. ()

Necrotongue odpad!

všetky recenzie používateľa

Další příšernost z produkce Markízy,ve které jde jen o to,aby se ženy v domácnosti rozčilovaly a dojímaly nad rádoby skutečnými příběhy ze života.Pokud jsou herci,kteří v tomto seriálu hrají,profesionálové,měli by asi dělat něco jiného,protože jsem už viděl ochotnické divadlo,ve kterém hráli amatéři,od kterých by se tito profesionálové mohli hodně naučit. ()

Dale odpad!

všetky recenzie používateľa

Možno by sa na niektoré príbehy aj dalo pozerať, nebyť tých hrozných amatérskych hercov, ktorí z toho robia frašku a tak sa z nich smejete aj v scénach, ktoré mali byť smrteľne vážne. ()

nirvana91 

všetky recenzie používateľa

Všetky negatíva vidím v celkovom spracovaní.. Dopozerala som jeden diel s utrpením do konca a to len kvôli príbehu, na ktorého rozuzlenie som bola zvedavá. ()

JohnMiller odpad!

všetky recenzie používateľa

Priznám sa, videl som desiatku, možno viac epizód vo svojej domovskej krčme, dokonca sa mi raz stalo, že som neodišiel domov, lebo som chcel vedieť ako to skončí, ale ruku na srdce. Tá primitívnosť hereckých výkonov, obsahu ktorá presne sedí na Slovenskú nižšiu vrstvu, dej, komentáre medzi scénkami, predpokladám, že ľudia ktorí to smrteľne vážne sledujú asi nemajú prístup na internet ale nedá mi to sa vás nespýtať... Ste normálni? Nevidíte, že to je najhoršia TV relácia aká u más bola vysielaná? ()

Hamaradža 

všetky recenzie používateľa

Amatérske herecké výkony, nezmyselné monológové vsuvky a scenáre s viac plot twistami ako traja shyamalanovia. Pre mňa určite trošku fenomén a dokonalá kulisa k vareniu. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Vlastne úplne to isté, čo chodievalo kedysi na JOJke s názvom Rodinné záležitosti - akurát, že teraz je to na Markíze, a samozrejme príbehy sú inšie. Platí tu teda to isté ako aj pri tom predchádzajúcom: Mne sa to celkom páči - teda skutočné príbehy, o ktorých by sa niekedy dalo dosť aj pochybovať, že sa mohli stať - ale zase ľudia sú všelijakí, takže je to v podstate dosť dôveryhodné. Teda až na ten herecký amaterizmus a afekt - aj keď myslím, že to bolo práve cieľom celého "projektu". Veľkou chybou je však podľa mňa ten rozprávkový happy-end za každú cenu. Také naivné... Ale tak, určite to nie je odpad. Niektoré príbehy sú dokonca nadpriemerné, niektoré zase slabšie. Za mňa 3*. ()

maxxxim odpad!

všetky recenzie používateľa

Ty kokos, tragédia, ktorú píše sám život a chorá myseľ producentov a to som zhliadol sekvenciu o trvaní približne päť minút pár krát pobehujúc v zmätku po izbe pri hľadaní ovládača, ktorý by poslal tento: "Nový formát je založený na skutočných príbehoch bežných ľudí, ktorí musia riešiť zásadné životné situácie. Rodiny sú rôzne a aj život v nich prebieha rôznym spôsobom. Aj pri najlepšej snahe sa rodičom výchova detí občas vymkne z rúk a hotové nešťastie je na svete. Inokedy stačí, že sa začlenia do nesprávnej partie a celá rodina má zrazu zo života peklo! Presne takýmito situáciami sa zaoberá nový formát s názvom Rodinné prípady." do sračiek. A ešte otázka na záver, pre pána všemohúceho prečo je jedným z ťažiskových konceptov takmer každej epizódy čakanie, nakukovanie, vychádzanie, "náhodné" stretávanie sa, načúvanie, pozorovanie či iné činnosti úzkostlivo spojené s rohom budovy prípadne dvoch budov? Kto sa takto správa v reálnom svete, že by robil spomenuté? Azda chorý človek? Ak áno, tak som to v úvode trafil. Trošku slabunké ba až urážajúce divákovho ducha. Nie že by som na tejto sračke fičal, ale tých necelých päť minút, ktoré je denne potrebné preklenúť, čakajúc na desať minút popoludňajších správ, niekedy strávy tento časožrút, ak si človek nedá pozor :). ()

mi_X_o 

všetky recenzie používateľa

Jeden z najlepších, najhorších seriálov. Sonda do mysle dôchodcov a ich nahliadania na súčasný svet. Pure guilty plesure ()

JADIM 

všetky recenzie používateľa

Možno je to divné, ale občas sa na toto celkom rád pozriem. Herecké výkony nie sú až tak zlé, väčšinou mi vadia iba u detí. Príbehy sa síce často opakujú, ale vždy je v nich aj niečo jedinečné. Dokonca niektoré príbehy sú tak zvláštne, že sú až fascinujúce a tie sa celkom oplatí vidieť :D 6/10 ()

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Ochotnícke výkony v seriály, ktorý osobne dávam vyššie než Panelák, hlavne kvôli tomu, že v každej epizóde nie sú tie isté afektované postavy. Najmä však kvôli obmeny príbehov sú niektoré časti úplne nepozerateľné. ()

borec999 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tento bol zrejme prvý a definitívne odštartoval sériu amatérskych a ochotníckych seriálov ako Susedské prípady, Rodinné záležitosti, Policajné prípady a neviem akých ďalších trápností. Podobne ako jeho pokračovatelia, aj originál je však nepozerateľný a združuje jedny z najneprirodzenejších a najhorších hereckých výkonov na aké možno natrafiť. 0% ()

Reklama

Reklama