Reklama

Reklama

Rodinné prípady

(seriál)
Slovensko, 2012, 70x50 min

Hrajú:

Jana Wagnerová, Ján Haruštiak, Igor Šebesta, Michal Jánoš, Jarmila Frličková Hittnerová, Richard Klvač, Jozef Kapec, Štefan Martinovič, Michal Ďuriš st. (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Formát je založený na skutočných príbehoch bežných ľudí, ktorí musia riešiť zásadné životné situácie.  Rodiny sú rôzne a aj život v nich prebieha rôznym spôsobom. Aj pri najlepšej snahe sa rodičom výchova detí občas vymkne z rúk a hotové nešťastie je na svete. Inokedy stačí, že sa začlenia do nesprávnej partie a celá rodina má zrazu zo života peklo! Presne takýmito situáciami sa zaoberá nový formát s názvom Rodinné prípady. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (61)

TomX2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Aj keď sa akokoľvek snažím a vkladám do toho veľa úsilia, stále nedokážem prísť na to, čo je v Rodinných prípadoch a podobných slovenských Reality-TV seriálov pozitívne, teda aspoň čiastočne. Tento a iné televízne "prípady" totižto v mojom okolí sleduje veľké množstvo ľudí nie preto, že sa chcú nad takouto fraškou pobaviť, ale preto, že takéto výplody naše ovečky bez akejkoľvek irónie považujú za (podržte sa) dobrú a kvalitnú vec. To, že nie som schopný vidieť v celku jediný diel robí dobrú predstavu o tom, ako tento seriál vyzerá, lenže tu ani tak nezáleží na názore jedinca, ako na tom, že tu je zlé všetko. Potom, ako zaznamenávam stále tie isté stupídne zápletky, ani sa mi nechce veriť, že to mohol niekto myslieť naozaj vážne. Naviac, celé spracovanie, či už po stránke obsahovej alebo formálnej, je otrasné a obzvlášť herecké výkony sú naozaj na zaplakanie. A tak vo mne tento slovenský cirkus len zanecháva otázky, kam za pár rokov dospeje ľudstvo a slovenská kinematografia, keď si budú ovečky aj naďalej žiadať o niečo takéto. Na záver tohto komentára som chcel využiť svoje umelecké nadanie a zakončiť ho vtipným rýmom o TV HNOJ, ale vopred som si spomenul, že toto vlastne produkovala TV MARKÍZA. No, odpad to je tak či tak. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto vysiela bohatá komerčná súkromná televízia? Toto sa pravideľne objavuje na obrazovkách najsledovanješej slovenskej stanice? Takýto hnoj zaradila do svojej programovej štruktúry slávna TV Markíza? No ty môj kokot. Veď sa na to nedá pozerať. Človek sa musí hanbiť za tých neschopných ochotníckych somárov, čo tam predvádzajú nechutne afektované a maximálne amatérské herecké výkony. Je to fakt niečo otrasné. "Rodinné prípady" - úbohý, primitívny odpad! ()

Reklama

Baron Noktur odpad!

všetky recenzie používateľa

Megasračka kolosálnych rozmerov. Čert ber hrôzostrašné herecké výkony, pretože to najhoršie je ten najstupídnejší scenár každej jednej epizódy. Scenár tu musel mať na svedomí skutočne ten najúbohejší úbožiak, ktorý nemá pojem o realite, nemá pojem o láske, vzťahoch a skutočných situáciách. Toto hovno by neobstálo ani ako scenár študentov prvého ročníka na VŠMÚ, ktorí len deň predtým miešali maltu na stavbe v Čechách. Niečo tak retardované môže napísať fakt len totálny retard. ()

JesterKruger 

všetky recenzie používateľa

Tohle je kvalitní seriál! Styďte se Češi! Vy byste nikdy neuměli udělat takový seriál jako na Slovensku! Tam jsou poctiví, jak s výkonama herců, apod. Do háje s lidma, kteří tento seriál ohodnotili odpadem! Vy co to tady píšete jste jenom primitivní burani, protože nechápete co je pojem kvalitní a nekvalitní seriál! Je to zajímavé, a není tam vůbec divadelní ruch jako v českých seriálech. (Nechci úplně nadávat na ty, kterým jste to dějově prostě nelíbí, ale jsou tady i hova*a kteří to takhle hodnotí schválně) ()

TONYNKO odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto bolo na mna moc ! Čistá urážka ( mnou velmi milovaného ) filmového umenia. Odpad je málo. Otrasné herecké výkony, strašná kamera, strih, hudba, stupidné dialogy ( nie vtipno stupídne ako v niektorých Bčkových filmoch ale vyslovene divakovu inteligenciu urážajúce stupídne dialogy ). Toto sa nikdy nemalo dostať dalej než na papier. 0/10 ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (1)

  • V epizodě, která se zaměřuje na dceru, jenž konvertuje k islámu a vezme si za manžela muslima, se oba na zahradě modlí společně vedle sebe. V islámu se ale muži a ženy modlí odděleně (například v mešitě mají ženy místo za paravanem). (Nick321)

Reklama

Reklama