Reklama

Reklama

Rodinné prípady

(seriál)
Slovensko, 2012, 70x50 min

Hrajú:

Jana Wagnerová, Ján Haruštiak, Igor Šebesta, Michal Jánoš, Jarmila Frličková Hittnerová, Richard Klvač, Jozef Kapec, Štefan Martinovič, Michal Ďuriš st. (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Formát je založený na skutočných príbehoch bežných ľudí, ktorí musia riešiť zásadné životné situácie.  Rodiny sú rôzne a aj život v nich prebieha rôznym spôsobom. Aj pri najlepšej snahe sa rodičom výchova detí občas vymkne z rúk a hotové nešťastie je na svete. Inokedy stačí, že sa začlenia do nesprávnej partie a celá rodina má zrazu zo života peklo! Presne takýmito situáciami sa zaoberá nový formát s názvom Rodinné prípady. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (61)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Vlastne úplne to isté, čo chodievalo kedysi na JOJke s názvom Rodinné záležitosti - akurát, že teraz je to na Markíze, a samozrejme príbehy sú inšie. Platí tu teda to isté ako aj pri tom predchádzajúcom: Mne sa to celkom páči - teda skutočné príbehy, o ktorých by sa niekedy dalo dosť aj pochybovať, že sa mohli stať - ale zase ľudia sú všelijakí, takže je to v podstate dosť dôveryhodné. Teda až na ten herecký amaterizmus a afekt - aj keď myslím, že to bolo práve cieľom celého "projektu". Veľkou chybou je však podľa mňa ten rozprávkový happy-end za každú cenu. Také naivné... Ale tak, určite to nie je odpad. Niektoré príbehy sú dokonca nadpriemerné, niektoré zase slabšie. Za mňa 3*. ()

Maslord odpad!

všetky recenzie používateľa

Videl som kúsok jedného dielu a musím povedať že to presne stačilo. Možno sa to dá sledovať ako nejaká absurdná komédia, ale neviem kto by tým strácal čas. (27.2.2014) Omylom sa mi po čase opäť podarilo vidieť tento odpad. Po sekunde som si pomyslel, či je to nejaký krutý vtip. Potom som si spomenul, že je to program robený pre divákov Markízy. (4.2.2015) ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všetky recenzie používateľa

Další příšernost z produkce Markízy,ve které jde jen o to,aby se ženy v domácnosti rozčilovaly a dojímaly nad rádoby skutečnými příběhy ze života.Pokud jsou herci,kteří v tomto seriálu hrají,profesionálové,měli by asi dělat něco jiného,protože jsem už viděl ochotnické divadlo,ve kterém hráli amatéři,od kterých by se tito profesionálové mohli hodně naučit. ()

sb0 

všetky recenzie používateľa

Ako môže niekto napísať že je to pi.... odpad atď. ? Povedzme si na rovinu že sa tu nachádzajú pravdivé udalosti(údajne) a niekomu to príde ako odpad... tu nejde o herecké výkony toto sú ľudia ktorý kameru nevídavajú denne... tu ide len o príbeh ktorý je všade zvládnutý dobre.Avšak je to len na 3 ale nie na odpad.Česť výnimkám. ()

JesterKruger 

všetky recenzie používateľa

Tohle je kvalitní seriál! Styďte se Češi! Vy byste nikdy neuměli udělat takový seriál jako na Slovensku! Tam jsou poctiví, jak s výkonama herců, apod. Do háje s lidma, kteří tento seriál ohodnotili odpadem! Vy co to tady píšete jste jenom primitivní burani, protože nechápete co je pojem kvalitní a nekvalitní seriál! Je to zajímavé, a není tam vůbec divadelní ruch jako v českých seriálech. (Nechci úplně nadávat na ty, kterým jste to dějově prostě nelíbí, ale jsou tady i hova*a kteří to takhle hodnotí schválně) ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (1)

  • V epizodě, která se zaměřuje na dceru, jenž konvertuje k islámu a vezme si za manžela muslima, se oba na zahradě modlí společně vedle sebe. V islámu se ale muži a ženy modlí odděleně (například v mešitě mají ženy místo za paravanem). (Nick321)

Reklama

Reklama