Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trinásťročný Nils Holgerson ohŕňa nosom nad svojim životom na gazdovstve, plnom zvierat, s ktorými je vždy veľa práce. Namiesto pomáhania rodičom by najradšej leňošil, alebo vystrájal. Jeho život sa však zmení, keď chytí domáceho škriatka. Ten ho zmenší na svoju veľkosť. Okrem toho, že je Nils malý, dokáže rozumieť zvieratám a komunikovať s nimi. Spriatelí sa s gunárom Martinom a odletí s nim spolu s kŕdľom husí do Laponska... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

blackperseus 

všetky recenzie používateľa

(Môj stý komentár! :-)) Pokiaľ viem, tak kreslený seriál bola vyše päťdesiatdielna naťahovačka, plná "mimoknižných" epizódiek. Tiež som to za krpca hltal. Knihu som nečítal, ale logicky predpokladám, že toto sa jej dosť verne držalo a na to, že to bolo televízne a nemecké, dalo sa v pohode vidieť... ;-) ()

runner85 

všetky recenzie používateľa

Kreslený príbeh o malom Nilsovi som v detstve mal veľmi rád. Ale tento film má ďaleko od pôvodnej kreslenej rozprávky ... nielenže je to zbytočne veľmi dlhé ale i nudné ... ()

Reklama

Budisovie 

všetky recenzie používateľa

Za tú námahu so zvieratkami to stálo za to, veľmi pekne natočené, triky občas nič moc, ale odpad si to podľa mňa nezaslúži, poctivá filmovačka :). ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama