Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednotlivé diely: 1.-Vitajte v Edelweisse (Bienvenue aux Edelweiss) -Anne-Sophie má 35 rokov, úspešnú kariéru, dieťa a manžela, v manželstve jej to však neklape a rozhodne sa rozviesť. Aby sa vyhla neustálym pokusom svojej matky o záchranu manželstva, vymyslí si neexistujúceho snúbenca. Táto malá lož funguje len kým neodcestuje stráviť nejaký čas na chate svojich rodičov v lyžiarskom stredisku. Na jej veľké prekvapenie je pozvaný aj ex-manžel, Anne-Sophie tak neostáva nič iné, len rozhliadnuť sa na svahu po mužovi, ktorý by bol ochotný na niekoľko dní hrať úlohu jej nového snúbenca.
2.-Panique aux Edelweiss - 3.-Quand les parents débarquent - (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

MikO_NR_1909 

všetky recenzie používateľa

Vyzeralo to ako obyčajná klišeovitá zábava na dnešné pomery. Claire Keim je viac pekná ako dobrá herečka. Lenže bolo tu aj kopu srandy a hlavne Edouard Montoute, ktorý je veľmi schopný komediálny herec. ()

lareinna 

všetky recenzie používateľa

Celkom milý a hlavne zábavný film :) Určite lepší ako poniektoré americké teen komédie, ktoré sa snažia byť až tak vtipné, že ten výsledok je potom vlastne opačný. Ale táto francúzska komédia je neškodná a pokiaľ máte na takéto niečo náladu, tak je to fajn, mňa to celkom pobavilo :) ()

Reklama

Snorlax 

všetky recenzie používateľa

Já kráva blbá, slibuji dnes přede všemi, že se už nikdy nebudu dívat na jakýkoliv film, aniž bych si nejdříve přečetla anotaci. Skutečně netuším na základě jakých indicií jsem dospěla k závěru, že by se mohlo jednat o remake skvělého filmu se stejným českým distribučním názvem z roku 1958. ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama