Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cayce Bridgesová ako žena s telepatickými schopnosťami pomáha polícii a identifikuje vrahov na diaľku. Potom však prichádza šok – zistí, že istá vrahyňa ovláda podobné schopnosti ako ona a stopy všetkých svojich zločinov chce zvesť práve na ňu. Podarí sa jej ubrániť? Začína sa súboj medzi dvoma mozgami s rovnakými jasnovideckými schopnosťami. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (7)

TO 

všetky recenzie používateľa

Telepatka pomáhá policii tím, že identifikuje vrahy na dálku. Celkem napínavý thriller, dobrý nervák, podobných kriminálek je v televizi mnoho, ale tahle není špatná. ()

Han22 

všetky recenzie používateľa

Klasické téma - jasnovidka vidí činy sériového vraha a ten jí dostává na kobylku. Viděl jsem to i lépe (např. Oči Laury Marsové), nicméně seriálový tvůrce Rockne O´Bannon to ve svém režijním debutu zvládl bez většího průšvihu. Vraždy v modrém rozplizlém filtru nepotěší, ale sympatická Ally Sheedy, kterou mám rád od dob Čísla 5 to táhne a celkově jde o poměrně napínavý thriler/horor. ()

Reklama

cariada 

všetky recenzie používateľa

Dobrý nápad na horor/krimi, telepatka má chopnosti vidět vraha při činu, jenže její schopnosti jí začnou sami dohánět k šílenství, když jeden pachatel umí to samé a začne jí pronásledovat a číst jí myšlenky nahlodávat zevnitř a ještě k tomu jí pronásleduje. Ted jde jen o to kdo z nich bude ten krok ve předu. Má to temnou ponurou atmosféru, která graduje na ruském kole. ()

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Nenápadný a zabudnutý thriller ako vystrihnutý z deväťdesiatych rokov. Začalo sa to celkom dobre a tvorcom sa darilo držať napätie aj atmosféru na pomerne vysokej úrovni, minimálne v prvej tretine stopáže. No s pribúdajúcimi minútami príbeh začína nudiť, tempo upadá a posledných 20 minút som už len prezíval. Čo je u takéhoto typu filmu presný opak toho, čo chcete dosiahnuť. Za pár dní už ani nebudem vedieť, že som to videl. 35 %!! ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama