Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízna inscenácia detektívnej hry Nataši Tanskej. V darčekovej predajni 004 je jedna vedúca a štyri predavačky. Pred koncom pracovnej doby sa vedúca dozvedá, že ráno príde revízia. Pretože všetky ženy už dlhší čas v predajni kradnú, vedúca ich žiada, aby jej pomohli zatušovať manko. Žiadna z nich však nemá čas, nik nechce ostať cez noc pracovať, vznikne roztržka. V tej chvíli na krátky čas vypadne elektrina a v tme niekto vedúcu Márovú zabije. (STV)

(viac)

Recenzie (4)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V predajni suvenírov a darčekových predmetov je po pracovnej dobe zabitá vedúca. V tom čase sa tam s ňou nachádzali ďalšie štyri predavačky. Všetky ich spája spoločné tajomstvo. Sú to defrandantky, čo v priebehu dlhých mesiacov nehanebne krátili tržby. Spreneverené financie použili na vlastnú potrebu. No do predajne má prísť prísna, hĺbková kontrola. To vzťahy medzi ženami ešte viac naštrbí a skončí to vraždou vedúcej. Ale kto je vrah? To musí zistiť mladý policajný inšpektor, ktorý príde do "Predajne 044" vyšetriť tento zločin. ** ()

jan72 

všetky recenzie používateľa

Svoj prvý prípad vyriešil súdruh poručík Odvaha (Dančiak) s bravúrou ako Hercule Poirot. Stačilo mu asi hodinové vypočúvanie 4 predavačiek a malá pomoc kapitána (Blaho). Ešte k obsahu: Všetky predavačky zostanú v obchode zahladiť stopy defraudácie. Pri tom vypadne elektrina, počuť krik. Keď sa svetlo zapne Márová (Černická) leží mŕtva. ()

javlapippi 

všetky recenzie používateľa

"Vždy nám vravia, že máme mať záujem o človeka a keď máme, tak vraj klebetíme." Predavačky v predajni s maľovanými džbánkami, fínskymi nožmi a bábikami zo šúpolia svorne tvoria manko, až kým im nezačne hroziť kontrola. Pri pokuse o zakamuflovanie aktuálneho stavu tovaru dôjde k výpadku elektriny a vražde. Vyšetrovať zločin prídu ostrieľaný veterán Blaho a poučky a literatúru citujúce mladé ucho Dančiak, aby sa po nejakom tom ostrovtipnom vypočúvaní pracovníčok s rôznymi druhmi masla na hlave nakoniec dopracovali k páchateľke. Dobre zahraná televízna konverzačka s celkom zaujímavou maloobchodnou atmosférou. Môže byť. ()

Reklama

Reklama