Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pre Larsa, Maike a Pieta sa deň začína ako každý iný. Lars ide do práca, štrnásťročná Maike a sedemročný Piet idú do školy, mama Sibylle im nachystá desiatu a rozlúči sa s nimi. Potom nasadne do auta, odvezie sa na osamelé miesto v lese a tam ukončí svoj život. Všetko mala vopred detailne naplánované. Lars vedel, že jeho manželka trpí ťažkou depresiou, ale ako vysvetlí deťom, prečo ich matka takto opustila? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (4)

hygienik 

všetky recenzie používateľa

No neviem, tento film vykresluje smrť člena rodiny v tom zmysle, že život ide ďalej (starosti s pohrebom, životná poistka, slzy, stres), ale nikto sa tu poriadne nezamyslí nad duchovnou stránkou veci. A je nespochybniteľné, že smrť, a tobôž samovražda, človeka upriamuje pozornosť živých na otázky posledné. ()

Autogram odpad!

všetky recenzie používateľa

Čo to nemecká produkcia zase „vyprodukovala“? Rodinný film o samovražde matky, čistokrvná citová vydieračka, že ani Vilo Rozboril by sa nemusel hanbiť. ()

vilicek77

všetky recenzie používateľa

Tak nevím, tady je napsáno "drama, rodinný", v programu tv Barrandov dokonce "thriller"... mě ten film neurazil, nenadchnul, zdá se mi to, jako takový reálný průřez rodinou po sebevraždě matky....dvě je málo, tři je moc.... ()

Reklama

Reklama