Reklama

Reklama

Lúpež po taliansky

  • Česko Loupež po italsku (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Ich geniálny plán bol premyslený do najmenších detailov a prevedený úplne bezchybne. Každý z nich bol kedysi špičkovým profesionálom vo svojom obore a Charlie (Mark Wahlberg) by za svoj tím dal aj ruku do ohňa. Podaril sa im útek napriek tomu, že išlo o jeden z najstráženejších palácov v Benátkach. Ale jeden z nich zradil. Za Steveov (Edward Norton)  podraz zaplatil životom John (Donald Sutherland), veterán, ktorý sebe i dcére sľúbil, že po akcii zavesí remeslo na klinec. Stella (Charlize Theron) zdedila talent po otcovi. Ona však stojí na strane zákona. Pre Charlieho nie je ľahké získať si ju na svoju stranu a presvedčiť, že cieľom nie sú iba zlaté tehly, ale predovšetkým pomsta kamaráta, jej otca. Je potrebné zvážiť každý krok, pretože i Steve je profesionál na slovo vzatý a naviac závratne bohatý, takže čo nevie či nedokáže, si môže kúpiť alebo podplatiť... Manželská scenáristická dvojica Donna a Wayne Powersovci si z pôvodnej anglickej verzie vypožičala iba niekoľko dejových motívov, aby napísala celkom originálny príbeh, ktorý bude divák iste sledovať s mimoriadnym zaujatím. Obe krádeže sú premyslené a prevedené tak, že fungujú ako švajčiarske hodinky. Napriek tomu sú vo svojej podstate zložitým a prekvapivo komplikovaným strojom. Naviac ich režisér F. Gary Gray zveril do rúk skvelých hercov a situoval do malebných Benátok. (TV Markíza)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (viac)

Nolan lanaří Deppa do sci-fi

Nolan lanaří Deppa do sci-fi

26.10.2012

Pořád není úplně jasné, jaký bude další režijní počin Christophera Nolana. Film Transcendence, o kterém je řeč, bude totiž „jenom“ produkovat (jak jinak, spolu se svou manželkou Emmou Thomas). Režii… (viac)

Krvavý prachy Erica Bany

Krvavý prachy Erica Bany

13.10.2008

Oldschoolově zaměřený F. Gary Gray měl už touto dobou pracovat na pokračování Loupeže po italsku pod názvem The Brazilian Job, ale projekt se ne a ne odlepit od země. Místo něj teď Gray chystá pro… (viac)

Reklama

Reklama