Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zranený vojak Konfederácie Inman (Jude Law) sa vracia cez vojnou spustošenú krajinu späť na farmu svojej milovanej Ady (Nicole Kidman) do Cold Mountain. Počas strastiplnej cesty sa stretáva s otrokmi a rebelmi a odráža útoky nepriateľských vojakov i lovcov ľudí. Útrapy však prežíva aj kedysi bezstarostná Ada, ktorá s pomocou tuláčky Ruby (Renée Zellweger) chráni rodinnú farmu pred zdivočenými útočníkmi. Túžba Inmana i Ady po láske v pekle občianskej vojny je silná, no cesta k vytúženému šťastiu sa stáva čoraz spletitejšou. (STV)

(viac)

Galéria (82)

Súvisiace novinky

Ghost Rider vs. Dracula

Ghost Rider vs. Dracula

28.08.2010

Z natáčení v Bulharsku už je dávno vyhlášená noční můra hollywoodských herců i filmařů (napůl žertem si na něj stěžovali třeba Jean-Claude Van Damme či Bruce Campbell). Co je ale horší než natáčení v… (viac)

Renée producentkou

Renée producentkou

21.03.2006

Tak se zdá, že držitelka Oscara za výkon v Návratu do Cold Mountain a někdejší idol kulatějších třicítek ze dvou filmů o Bridget Jonesové, má v plánu rozběhnout také kariéru producentky. Pracovně… (viac)

Law a Minghella opět spolu

Law a Minghella opět spolu

28.02.2005

Jude Law si s největší pravděpodobností zahraje v BREAKING AND ENTERING, pro Miramax Films. Lawova role se má jmenovat Will a je to londýnský architekt, momentálně se nacházející v osobní i… (viac)

Reklama

Reklama