Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank má ve svých řadách krysu. Ray se dozvídá, že jsou spolu s Paulem a Ani na vyšetřování sami. Aby mohli pokračovat, musí se vzdát svých současných životů a odjet pryč. (Varan)

Recenzie (13)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Veci sa posunuli výrazným spôsobom dopredu, alebo lepšie povedané, smerom k razantnej zmene pomerov v meste. A začína sa umierať aj tam, kde by sme to nečakali, či tam, kde by sme si to želali najmenej. Opäť platí, že prvá polovica epizódy je viac ukecaná a tá druhá akčnejšia, čo je samozrejme úplne v poriadku. Môže sa stať, že ste v tomto momente v príbehu mierne stratení, ale minimálne tá základná otázka, kto je vrahom, bude snáď nakoniec zrozumiteľná. Holt ide o svet, ktorého súčasťou by asi málokto z nás chcel byť. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po záťahu detektívov, ktorý ich priviedol k zisku dokumentov, ktoré spájajú spoločnosť Catalyst a McCandlessa s Ossipom, sa títo musia spolu so svojimi rodinami ukrývať. Vedia že ich súperi urobia všetko preto, aby sa ich obchody neprezradili a kedže sú najmocnejšími ľuďmi v meste Vinci a na ich večierku bol aj minister spravodlivosti Velcoro, Bezzeridesová aj Woodrugh vedia, že pomoci sa im nedostane ani zo strany polície, nakoľko Velcoro pri stretnutí s Davisovou na ktorom jej má odovzdať dokumenty zistí, že ju niekto zastrelil a je si istý, že to bolo jeho zbraňou, kedže ako policajta spájaného z korupciou ho bude ľahké usvedčiť. Potom, ako Velcoro podá informácie Semyonovi, tomu neostáva nič iné ako sa pokúsiť z mesta Vinci ujsť, k čomu chce využiť Chessaniho peniaze a požiar, ktorý založí vo svojom podniku. Woodrugh, ktorý zistil, že za krádežou modrých diamantov stáli Holloway, Burris, Dixon and Caspere, ktorí v tom čase boli policajtmi vo Vinci, dostane do svojho telefónu snímky, ktoré ho spájajú s jeho minulosťou a tak ho Black Mountain security vyláka na stretnutie, v ktorom chcú od neho získať dokumenty naspäť. Konečne sa pospájali jednotlivé časti skladačky a došlo aj k očakávanému vyvrcholeniu vzťahu Velcoro a Bezzeridesová. Jedna z najlepších častí druhej série, ktorá však za prvou zaostala. ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prvá sezóna sa pri rozvíjaní príbehu spoliehala na interakcie medzi postavami namiesto skutočnej kriminálnej drámy, čo fungovalo dokonale. Táto sezóna, a viem, že by som nemal porovnávať, sa o to snažila, ale nepodarilo sa jej to. Mnohým ľuďom sa táto epizóda dokonca páčila, ale ja som bol jeden z mála, ktorým sa naozaj nepáčila. Jednoducho sa tu odohráva príliš veľa dejových línií bez toho, aby ma niečo skutočne zaujímalo. Teraz poviem, že epizóda sa nám snažila poskytnúť oveľa viac expozície, než mali predchádzajúce epizódy. Takže v niektorých veciach bolo trochu viac jasno, ale nie vo všetkom. Postava Vincea Vaughna sa zrazu zmenila na Hulka a epizóda pridala viacnásobné zbytočné použitie spomalených záberov, hm, prečo? Opäť sa nesústredíme na zloducha alebo zločiny, o ktoré ide, a keď sa k nim konečne vrátia a zamerajú sa na ne, bude už pravdepodobne neskoro. Potom tu máme príbeh matky Taylora Kitscha, ktorý je už zrejme vyriešený a postarané oň. Nehovoriac o z ničoho nič vzniknutej romanci medzi Valcorom a Bezzeridesom, ktorá je bolestne divná. Naozaj sa nechcem rozplývať ani nenávidieť seriál, pretože mám naozaj rád všetkých hercov a dokonca aj niektoré ich výkony, len mi tento seriál nesedí. Občas je to brutálne sledovanie. 4.5/10 ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama