Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ani se dozvídá, že na ní na okrsku bylo podána stížnost kvůli nevhodnému sexuálnímu obtěžování. Paul prožívá nejhorší den v životě a dozvídá se, že jeho přítelkyně je těhotná. Naštěstí se jim podaří najít důležitá osoba v případu Caspera. Frank chodí za kým může, aby obnovil kýžený vliv. (Varan)

Recenzie (13)

molcan2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda bola miernym sklamaním, ak vezmeme do úvahy celkový priebeh seriálu. Iba 7/10 - a to je zatiaľ najnižšie hodnotenie za akúkoľvek epizódu spomedzi 1,2 sezón. Veľa dejových línií, bohužiaľ nič sa nikam nedotiahlo. Viem, príbeh je stále v procese budovania, ale aj tak, trochu zmätočné a na chaos. Epizóda 4 je bezpochyby najlepšia epizóda doteraz v 2. sezóne. Je tu skvelá akčná scéna, síce nie taká geniálna ako v 4. epizóde 1. série s tým jedným záberom hypnotizujúcim záberom, ale stále veľmi tuctová a realistická. Ale nielen za túto scénu dávam 4. epizóde 10/10. Tak trochu mi to vrátilo vieru v túto sezónu celkovo. Po polovici sezóny sa mnohé dejové línie a nesústredený scenár (štýlový alebo nazvime to akokoľvek) začínajú vyplácať. Herecké výkony boli veľmi solídne a niektoré ďalšie hlavné postavy dostali šancu zažiariť, a to nie v najlepších farbách. Scenár bol dotiahnutejší ako inokedy a ľahšie sledovateľný, ale stále nie ten najobyčajnejší, čo je dobré. Celkovo 7/10 za 3. epizódu a 10/10 za 4. epizódu. Do konca tejto sezóny ostávajú 4 epizódy a tento príbeh ma stále viac a viac chytá. Zaujímavé je, že to isté sa mi stalo v 1. sérii, od 4. epizódy som bol úplne zaháknutý a nakoniec odfúknutý, takže možno 4. epizóda bude skvelým začiatkom "True Detective" mágie. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Paula trápia výčitky svedomia, pretože sa po návšteve Santosovho baru preberie v posteli s prostitútom. Nepomôžu mu ani jehi slová buď tým, čím si. Keď si ho na ulici všimnú novinári dá sa na útek.Neskôr mu expriateľka oznámi, že čaká jeho dieťa. Anina kariéra na tom nie je príliš lepšie, kedže ju jej bývlý priateľ obžaluje s obťažovania na prcovisku, nakoľko tvrdí že využila to, že bola jeho nadriadenou a ťažko nesie rozchod. Ray je morálnou oporou obom detektívom a zájde za svojim synom, aby sa s ním rozlúčil a doprial mu a mame lepšiu budúcnosť.V prípade Casperovej vraždy nastáva posun.Vďaka tovaru, ktorý prinesie do záložne hispánec a vďaka videozáznamu ho identifikujú a detektívovia sa s posilami vyberú podozrivého zatknúť. Netušia však, že miesto jeho úkrytu je aj miestom v ktorom sa varia drogy a tak sa na ulici strhne prestrelka, ktorej nedobrovoľnými účastnikmi sa stanú aj štrajkujúci obyvatelia periférie mesta Vinci protestujúci proti rušeniu autobusových spojov. Úchvatný je hlavne záverečný záber na trojicu detektívov dívajúcich sa na zkazu, ktorú vyvolal ich nepremyslený záťah. ()

Reklama

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Fuck 'em. They lie without blinking... You know what one of those dog fuckers said to me once? "I'd rather be wrong and first than right and second." Konečne poriadna akcia, takže táto epizóda by mala byť v porovnaní s tými predchádzajúcimi fajn, nie? Nie. To, že vystrieľajú celú zásahovú jednotku okrem našej hlavnej trojičky vyšetrovateľov tvorcom teda rozhodne nežeriem. P.S.: Rachel McAdams má síce pekný zádok, ale v tejto prestrelke mi napriek všetkému prišla ako päsť na oko... ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prvá polovica sa nesie v investigatívnom duchu predchádzajúcej epizódy, aby sme sa nakoniec nečakane dočkali poriadnej akcie, ktorá ale bude riadne bolieť a jej následky budú zrejme ďalekosiahle. Čiže niečo podobné, ako diel číslo 4 v prvej sérii. Takisto sa dá vysledovať zopár styčných bodov oboch sérií, i keď tvorcovia naschvál poňali druhú sériu odlišne, aby divák nemal pocit deja vu. No a chudák David Morse ako dlhovlasý guru, to je trochu castingový fail, akokoľvek máme tohto sympatického herca radi. ()

Tobias18 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je jasné, že u tohohle dílu budou všichni nadšení, protože je to konečně akční, ale ne. Není to ani tak akční, jak se na první pohled zdá, protože se čtyřicet pět minut NIC neděje, skoro vůbec se to nehýbe kupředu, je to hrozná nuda, postavy nevědí kde stojí, až na tu závěrečnou čtvrt hodinku. V pár minutách se dozvíme jeden zvrat, a následuje krásná akční scéna, která patří opravdu k tomu nejlepšímu co nám celý tento seriál přinesl. Opravdu dokonalost. Škoda že to tak nebylo po celou epizodu. 80%. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama