Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ray se vzpamatovává z postřelení. Ani s Paulem navštíví dům starosty Chessaniho, jelikož se z jeho domu chtěl někdo dovolal právě zavražděnému Casperovi. Frank vymýšlí taktiku, jak opět získat vliv a peníze. K tomu musí řešit to, že s Jordan (jeho žena) nemohou mít děti. (Varan)

Recenzie (13)

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"You could just drink from the bottle." "Drink out the bottle, you got a problem." Narozdiel od prvej série, ktorú som vďaka zaujímavej dvojičke detektívov a ťaživej atmosfére prežíval, túto len pasívne pozorujem. Možno aj preto, že zatiaľ ani s jednou z hlavných postáv nedokážem výraznejšie sympatizovať a ich dejové línie mi prídu pramálo zaujímavé... ()

molcan2

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Akoby si Pizzolato uvedomil, že kúzlo Cohle/Hart je nenahraditeľné, a namiesto toho sa rozhodol urobiť z TD2 poctu Davidovi Lynchovi. Strata Fukunagovej réžie je skutočne zúfalá. Justin Lin neurobil sezóne žiadnu službu, tak dlho sa hral so žltým a modrým svetlom a dlhými akordmi a detailnými zábermi, že aj keď sa v tretej epizóde konečne niečo pohne (neviem, či v tejto chvíli ešte režíruje, pretože sa dejú veci a zdá sa, že tento chlapík je zásadne proti akcii), má to pocit škrípania, mučivého a pomalého. Pointa sa tu stráca. Toto je zlatý vek televíznej drámy, však? Postavy sa osvetľujú svojimi reakciami na dej. Napíšte postavy a hýbte, hýbte, hýbte dejom a diváci sa k nim pripoja. Zátišie nie je televízia. V tomto prípade je to sotva umenie. Naháňať chlapa v maske kaonashi nie je dráma. Preboha, veď stačí, aby si páchateľ zložil masku, a naši nešťastní policajti by nevedeli, kde ju majú hľadať. Už teraz čelia problémom pri prechádzaní cez cestu. Spomínam si na Harta a Cohlea a pozerám ďalej, ale keby to bola prvá sezóna, nie som presvedčený, že by Pizzolato dostal druhú šancu. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nie žeby sa dej neposúval vpred a nezazneli zaujímavé a informačne bohaté informácie, len niektoré scény sú skrátka nakrútené rozpačito a aj ako celok pôsobí táto epizóda trochu nekonzistentne. Nie je to žiaden extra problém, a ako vidno z hodnotení, tak mnohí sú práve s touto formou spokojní. Ja sa teším, kam sa všetko posunie ďalej a snáď sa dočkáme aj nejakých prekvapení, nie len obligátnych zistení typu, že politika je svinstvo. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Postrelený Velcoro zistí, že z Casperovho bytu zmizla kamera s hdd. Seržantka Ani Bezzeridesová je poverená šéfkou miestneho oddelenia štátnej polície počas spolupráce prichytiť Velcora pri priestupku, pretože je obvinený z korupcie a prekračovania právomoci a Anina šéfka si chce vďaka jeho usvedčeniu zabezpečiť kariérny postup. Rovnako polícia mesta Vinci usiluje o nájdenie chyby na postupe štátnej polície, aby sa prípad Casperovej vraždy vrátil výlučne pod ich právomoc. Frank Semyon pokračuje vo svojom biznise, avšak ďalší z jeho ľudí je zavraždený. Preto zvolá svojich zamestnancov a svoju pozíciu musí obhájiť pred Santosom, ktorý toho trpko oľutuje. Franka Velcora a Ani vyšetrovanie privedie na stopu kradnutého auta, ktoré ktosi zapáli a pri prenasledovaní páchateľa Frank zachráni Ani pred prichádzajúcim nákladným autom. Paul Woodrugh vedie svoj smer vyšetrovania, týkajúci sa prostitúcie a jeho stopa vedie do Santosovho baru. Podstatne slabšia séria má pomerne pomalý rozbeh, postavy nie sú zďaleka tak výnimočné ako tomu bolo v prvej sérii a svetlou výnimkou je iba Frank Velcoro v podaní Colina Farella, ktorý priemerný seriál drží nad vodou. ()

Tobias18 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak ale stačilo. Ve třetím díle se snad nic nedělo. Tak jsem se u kriminálního seriálu dlouho nenudil. A to, co se stalo na konci? Přišlo mi to jako by tvůrci prostě už neměli nápady, tak alespoň museli udělat nějský teasing na další díl, protože bez toho by se na další díl už asi nikdo nepodíval...vážně slabé. 50%. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama