Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sophie práve začala študovať, keď jej diagnostikovali rakovinu. Ale Sophie sa nevzdáva. Chce žiť so všetkým, čo k tomu patrí - so snami, novými priateľstvami i láskou. Deväť rozličných parochní sa stane jej elixírom života. Raz je divoká, inokedy zvodná, či romantická - každá parochňa s inou farbou an účesom zdôrazňuje inú časť Sophiinej osobnosti... (STV)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (32)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Každý tu vyčíta zaradenie filmu do komédie, ale dôvodom je to, že si film robí srandu z diváka. Ako s rakovinou pľúc a chemoterapiou sa dá užívať život, divoko žúrovať, bicyklovať a neviem čo ešte. Jednoducho normálny život s jedinou komplikáciou, a to holou hlavou. Asi schválne film ignoruje realitu, keď účes je ten najmenší problem, inak by to bol oveľa depresívnejší film, a nie zábava s parochňami. Za to zavádzanie diváka má film u mňa hviezdy dole, inak by sa dal zaradiť k bežnému zábavnému priemeru s pekným (polovičným) happy-endom. ()

kolodej1 

všetky recenzie používateľa

film na dost vděčné téma boje se smrtelnou chorobou a vyrovnáváni se s takovou diagnózou. Film o tom, že by člověk neměl kvůli tomu přestat žít a radovat se ze života. Příběh vyprávěn z pohledu hlavní hrdinky, dozvíme se dost o jejích pocitech, nejistotě a strachu. Celkově se dá říct, že se jedná o vydařený snímek, na druhou stranu bych marně hledal něco nového, originálního, co jsem u filmů tohoto typu už alespoň několikrát neviděl, jen tedy další variace toho, co už bylo x-krát natočeno. Mimochodem, označit to jako komedii může jen naprostý idiot, s tímto žánrem to nemá společného vůbec nic. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ach, krásne! Keď som videl v popise, že je to dramédia, tak som sa trochu obával, či to nebude zas jeden z tých smutných filmov, ktoré budú hnať nasilu do žánru komédie, z čoho zväčša vznikne dosť nechutná kaša. Našťastie, tento film bol ukážkovým konceptom ako sa to robiť má. Žiadny zbytočný pátos, namiesto toho svieži elán vyplývajúci z okolitej všemožnej podpory rodičov, priateľov, ale aj nemocničného personálu. Naozaj pekne vystihnuté aká je dôležitá psychická stabilita v takejto ťažkej životnej situácii. A aj to posolstvo, ktoré nesie tento film. Že každý človek má desiatky-stovky snov a túžob, no chorý človek má len jedno prianie. A kým sa to nesplní, každý deň je novým darom - a vlastne aj potom. Človek si uvedomí, čo má, až keď hrozí, že to stratí. Jediné čo mi prišlo na tomto filme zbytočné boli v podstate tie parochne a tá multischizofrénia s tým ako je v každej parochni iným človekom. Úplne zbytočná súčasť filmu. Ale inak naozaj nádhera! ()

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

Komedie? To ani náhodou. Jinak ale pěkné drama o jinak generické dívce, která se střetla tváří v tvář rakovinou a jak probíhalo její počínaní si s touto zhoubnou chorobou. Postavy docela dobře vykreslené, celé téma napínavé, i když se zbytečně nepřehánělo emocemi. Zatím můj první film pojednávající o tomto tématu a tudíž hodnocením nešetřím. Až uvidím lepší, klidně tu hvězdu uberu, ale víc to zřejmě nebude. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Možno niektorý hovoria, že film nezobrazuje nič také čo sme už nevideli. Nie je to úplne pravda. Boj mladej slečny z rakovinou je prezentované z trošku iného hľadiska. V takých situáciách je nesmierne dôležitá podpora od rodiny. Aj o tom a aj o mnoho iných je tento film. Každému, ktorý trpí podobnou chorobou, prajem len to najlepšie a čo najrýchlejšie uzdravenie! Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Belgii a Německu. (Terva)

Reklama

Reklama