Reklama

Reklama

Všetko je stratené

  • Slovensko Stroskotanec na mori (viac)
Trailer 1

Zo správania osamelého morského vlka vycítite, že v živote zažil už veľa kríz. Ani tá, pri ktorej sa jeho jachta stretla s plávajúcim kontajnerom plným čínskych topánok, ho spočiatku nevykoľají. Jednoducho zalepí mohutnú dieru v boku lode, ktorá po náraze vznikla a pláva v ústrety najbližšej pevnine a do bezpečia. Lenže táto zrážka je len ochutnávkou pred sériou katastrof, ktorým musí skúsený moreplavec čeliť. Smrtiaci kokteil zložený zo silných búrok, žralokov a nefungujúcej techniky vystaví jeho schopnosti skúškam, ktoré nie je v ľudských silách zvládnuť. A to stále ešte nie je všetko... (TV Markíza)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (621)

Boogeyman 

všetky recenzie používateľa

Sám na moři bez příkras a bez tygra. One man show Roberta Redforda, kterej mi sice občas lezl na nervy tím svým naprostým klidem, mlčenlivostí, sebekontrolou a praktičností (která občas ale hraničila s blbostí - to jeho neustálý vylejzání v bouřce), ale z jeho chování v krizové situaci by se dalo odvodit o jakého člověka šlo, respektive, že věděl, koho chce hrát, že měl určitě vymyšleno (a scénárista), čím se živil, jakou měl rodinu a jaký byl... Kdybych byl na tý lodi já, tak bych během toho filmu asi milionkrát řval na všechny strany jen samý kurvy a piče. A taky bych s sebou měl vodotěsnou navigaci a vysílač nouzového signálu. :-) ()

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Na začátku to vypadalo na zajímavej film, ale postupem času mě Robert Redford v souboji s oceánem přestal bavit. Pořád jsem čekal, že se o hlavní (respektive jediný) postavě něco dozvim, ale nedozvěděl jsem se vůbec nic. Zůstalo mi utajeno, kdo to je, kam na tý lodi pluje, proč tam pluje, atd... Navíc Redford zarytě mlčí a za celej film řekne asi tak 10 slov. Ta postava na mě nepůsobila vůbec nijak a bylo mi tim pádem lhostejný, jestli umře, nebo se zachrání. Ke konci jsem se už nudil. ()

Reklama

POMO 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý vas strhne rovnako ako Gravitácia, aniž by ste ho museli vidieť v 3D a na veľkom plátne (jediná pridaná hodnota kina je priestorový zvuk žblnkajúcej vody či hromobitie v búrke). Sentimentálnou dojímavosťou a obrazovou hĺbavosťou sa na spomenutého vesmírneho rivala nechytá, ale je napínavejší a realistickejší, stavia na podrobnom sledovaní premýšľania a chovania svojho protagonistu, nachádzaní východisiek zo situácií pomocou vecí, ktoré má k dispozícii (výroba pitnej vody ma dostala). I pri odvážnej, viac ako stominútovej stopáži film funguje bez jedinej nudnej minúty či zaváhania v rozprávaní príbehu. Robert Redford svojou presvedčivou mimikou exceluje. Ale záver mal ostať bez... ()

DwayneJohnson 

všetky recenzie používateľa

Dobrá zpráva. Robert to pořád ještě zvládá. I v poměrně pokročilém věku, zdaleka už ne takovou sexy tváří, jako dřív, s jednoduchým scénářem, úplně sám, pardón, vlastně s jednou lodí, tohle všechno prostě funguje a to velice dobře. Ani jsem v to nedoufal, ale vyšlo to. Teda až na posledních 30 vteřin, ale to jsem byl zrovna na záchodě a nebo budu prostě dělat, jako že jsem je neviděl. Tenhle přímočarý film si to rozhodně zaslouží a Redford konec konců taky, je to pořád ještě borec, co ani nemusí moc mluvit a pořád mu to žeru. Stačí pohled, výraz tváře, zaklení a je to prostě pořád ještě tam. A doufám, že ještě dlouho bude. Aspoň deset let, minimálně. Nebo patnáct. Jo jasně, patnáct, to zní mnohem líp a optimističtěji! Takže Roberte, snaž se, žádný důchod ani funus a pěkně točit! ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: J. C. Chandor | Hudba: Alex Ebert | Distribúcia: Lionsgate (US), FilmNation Entertainment (Intertnational) | Štúdio: Before the Door Pictures, Washington Squere Films | Rozpočet: 8,5 miliónov $ | Tržby: 10,581,817 $ || Režisérsky perfekcionistická práca, kde scenár v logike a zákonoch prešliapava len minimálne. Čirá radosť pre diváka z uhľu pohľadu napätia a fandenia hlavnej postave. All is lost má pre mňa to jedinečné kúzlo, že o hlavnom protagonistovi som nevedel skoro nič, ale i tak mi dokázal prirásť k srdcu. Nepovedal o sebe nič, no i tak som mal celý čas pocit, že ho poznám. A to sa mi každý deň nestáva. 84% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (23)

  • Natáčanie začalo v polovici roka 2012 v Baja Studios na Rosarito Beach v Mexiku. Natáčanie prebiehalo po dobu dvoch mesiacov. (classic)
  • Těsně před potopením lodi je Robert Redford v přídi a uvnitř je poměrně hodně vzduchu. Jakmile se dostane na palubu, vidíme, že příď je celá několik cm pod hladinou. (Jarek572)

Súvisiace novinky

Robert Redford si vyšlápne do hor

Robert Redford si vyšlápne do hor

06.05.2014

Legendární Robert Redford se v nedávné době objevil v dramatu Vše je ztraceno a comicsovce Captain America: Návrat prvního Avengera. Návrat na stříbrné plátno se mu očividně zalíbil, dnes totiž… (viac)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (viac)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (viac)

Robert Redford šéfuje Capovi a S.H.I.E.L.D.-u

Robert Redford šéfuje Capovi a S.H.I.E.L.D.-u

30.03.2013

Filmový svět čeká na Blackova Iron Mana 3 – čerstvé zprávy tvrdí, že film bude v Číně, kde se částečně i natáčel, uveden v mírně odlišné verzi, a nebude cenzurovaná, ale naopak, obohacena o další… (viac)

Reklama

Reklama