Reklama

Reklama

Dobrý policajt

(seriál)
Trailer

Epizódy(4)

John Paul Rocksavage je pochůzkářem v centru Liverpoolu. Když někdo zavolá policii, Rocksavage vyráží do akce a setkává se tváří v tvář se všemi extrémními podobami života. Ale když během služby brutálně a zákeřně zavraždí jeho partnera Andyho, Rocksavage zjišťuje, že má náhlou potřebu překročit všechny hranice a zasáhnout proti zločincům takovým způsobem, jaký si předtím nedokázal představit. Ze strážce zákona se stává někdo, kdo ho porušuje. Už není cesty zpět. Případy jsou najednou vyloženě osobní záležitostí. Rocksavage prosazuje vlastní představy o spravedlnosti a přitom se musí vyrovnat se svými vnitřními démony. Nezabíjí náhodně, ale systematicky... Dobrej policajt je stylové kriminální drama s nečekaným koncem. (TV Prima)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (60)

papaJA21 

všetky recenzie používateľa

Minisérie BBC jsou rok od roku lepší. První série byla vynikající, těším se na druhou řadu. Good Cop je hodně depresivně a psychologický natočená detektivka. Sherlock je docela moderně a vtipně natočený, Luther už je docela drsná detektivka, ale má své vtipné chvilky, Good Cop je opravdu ryzí thriller, kde pro srandičky není místo. ()

evulienka3 

všetky recenzie používateľa

"Chcem vrátiť čas. Chcem začať odznova. Ten deň, keď som ich uvidel na pláži...ten deň keď zabili Andyho. Chcem, aby ten deň začal odznova." Áno v teň deň to všetko začalo a zároveň aj skončilo všetko čo bolo doteraz. Policajt John Paul zablúdil do slepej uličky vlastných činov a rozhodnutí, z ktorej už niet návratu. Dostojevkého Zločin a trest v inom šate, alebo v podstate jednoduchý námet, ktorý zase raz Briti dotiahli k dokonalosti. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Každý, kto si pozrie tento krátky seriál, sa musí pripraviť na to, že druhá a tretia časť ho do deja absolútne vtiahne, no v poslednej časti odkrajuje čas a pomaly si začína uvedomovať, že ten záver nebude taký uspokojivý, ako očakával, a mnoho vecí ostáva nedoriešených. Akoby sa tvorcovia pripravovali na ďalšiu sériu, ktorá nikdy neprišla. A tak to zrejme aj bolo, pretože napriek dobrej odozve divákov Netflix v tom čase oznámil, že pre nízku sledovanosť druhu sezónu ruší. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Keď tento počin porovnám s úspešným snímkom "Patrola", doslova mi to trhá kútiky. Z môjho pohľadu absolútne neporovnateľné. Áno, aj tu občas logika "pokľakne", no samotné situácie pochôdzkára Rocksavage sú rozhodne stráviteľnejšie, reálnejšie, ako v spomínanom filme, ktorý opantal pol zemegule. "Patrola" bol filmom postaveným na propagande pre americký ľud, ktorý doslova opovrhuje tamojšími mužmi zákona. "Good Cop" je realita, ktorú žandár prežíva v uliciach, v bytoch, či domoch. Takto nejako si predstavujem snímok, ktorý je poňatý za správny koniec špagátu. V kombinácii s hlavnou pointou vzatia spravodlivosti do vlastných rúk navyše získava akýsi status (ne)-ľudskosti či (zlyhania) morálky, vďaka ktorej sa vynára otázka: "je správne, aby človek zobral opraty spravodlivosti do vlastných rúk a domohol sa tak práva - oko za oko, zub za zub??" Prvá séria na výbornú, pričom by ma zaujímalo - je rok 2016, druhá nie je??? ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Jednoznačne najlepšie napísanou postavou tejto štvordielnej pochmúrnej psycho- drámy z Liverpoolu bola sestra Justine ( Christine Tremarco), ktorá sa starala o jeho fotra. Mihla sa tam len pár sekúnd v každej epizodke, ale kecy mala výborné a na pravom mieste. Nebyť toho jej divného úškrnu, ktorý mala nahodený na tvári furt namiesto sexy úsmevu, asi by som sa do nej i zamiloval... ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (2)

  • Seriál se natáčel v Liverpoolu na autentických místech ve shodě s tím, co se odehrává s seriálu. (Yardak)

Reklama

Reklama