Reklama

Reklama

Recenzie (4)

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Určite 1 z naj soft docum o horror style movie bullshit emotional freaka outpost needless for mindless. Obohrávačka kťorá sa utopí v konkurenčných dokáčoch, kde to má aspoň nejaký smer. Uznávané osobnosti v ducushitmente, akých je kopec. Od "PSYCHA " po CABIN ??? ". Je prepotrebný časový posun a pozrieť sa podobnou formou do budúcna. Je totiž čo pozerať aj okecať.Tie obohrávačky sú už nefunkčné. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý a pútavý dokument, ktorý mapuje "slasher" ako hororový subžáner, zaoberá sa známymi i menej známymi kúskami, ponúka mini rozhovory a postrehy zainteresovaných tvorcov, režisérov, hercov, atd., podobne ako v prípade príbuzného dokumentu "Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film". A tak ako pri ňom, mám aj tu podobnú výtku; že stopáž je trochu krátka a miestami sa veci preletia rýchlejšie než by bolo vhodné. Ale zase je fajn, že obsahovo nekopíruje a vyššie spomínaný dokument skôr dopĺňa a reč dôjde aj na novšie filmy. Takže ako dokument oslavujúci "slasher" bez pochyby poteší subžánrových fanúšikov, ktorý si tu môžu vychutnať peknú kompiláciu záberov, súhrnných informácií a prípadne aj pochytiť pár staro-nových tipov. ()

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Základný a všeobecný pohľad na klasiky slasheru sa ako fanúšikovský dokument podobne ako jeho predchodcovia a nasledovníci točí stále okolo toho istého, sto krám omieľanom klišé. Ikony žánru, či už staré alebo nové sú našťastie reprezentované hlavne ukážkami z filmov a až v druhom časovom slede dialógom. Ako oddychovka je SLICE AND DICE určite vhodnejšia než nesystematické prepínanie TV počas nedeľného popoludnia bez ohľadu na žáner. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Mám hodně rád seriály které se opírají o horor. Tenhle není vyjímkou, bavil mě každou minutu mám hodně rád když režiséři s vášní mluví o těchto filmech a tady je toho hodně. Nicméně dokument mi nic nového nepřinesl, ale i tak jsem se bavil více než dost, plno hororových ikon a plno zajímavých a dobrých postřehů. Zábava, a kdy si sakra Feldman zapálí to cigáro které celou dobu drží a žmoulá v ruce? ()

Reklama

Reklama