Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucas a Brock se v obavách o bezpečí Dawsonové rozhodnou vynaložit veškeré úsilí na dopadení Bodea. Bratrstvo se chystá vstoupit do války s Proctorem a Kurt se snaží dostat Maggie na bezpečné místo, zatímco Calvin si vybíjí své frustrace v kanceláři. Job si vyrovná účty s Leem Fitzpatrickem, svým nepřítelem z tábora Genoa. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (5)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bohužiaľ Burtonov fight s 8 náckami nie je zachytený, čo je veľká škoda. Toľko ľudí jeden nepremôže. Hlavný hrdina a Brock robia buddy movie, no obaja sa dajú nachytať ako malí chlapci. A keď sa už môže vysloviť to meno, dvere sa otvoria. Akcia opäť slabšia, žiadny pamätný súboj. Niektoré scény a epizódy seriálu nastavili latku tak vysoko, že to očakávam neustále a nedostávam. Job bol pre mňa v seriáli preto, aby cynicky komentoval počínanie riskujúceho hlavného hrdinu a nie ako samostatná postava s vlastným príbehom, ktorý diváka vtiahne do deja. Preto mi jeho scéna v závere uspokojenie neprináša. Satanistický kult je nakoniec celkom nuda, plne do postáv členov sme nešli, do cynizmu a čierneho humoru tiež nie, rovnako ani do zvráteností. Pár logických lapsusov a skratkovitosť deja a trvania určitých postáv mi bráni v plnom hodnotení. ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"You have to finish what you started. This is not the shrink talking. This is the father in me. And I know that until you make peace with this, you can't be the parent that your children need. So go finish it." ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama