Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Závěrečný díl třetí série. Zatímco si Lucas připomíná tajnou kapitolu svého života, Jobovi, který obviňuje Carrie, že prozradila krytí jejich skupiny, se dostane zvláštního zacházení od fanouška jeho práce. K Lucasovi se nečekaně připojuje Gordon a oba se připravují na návrat do tábora Genoa, kde se pokusí vyjednávat se Stowem. Bunker chce skončit s Bratrstvem, ale jeho bratr nehodlá ustoupit. Proctor míří společně s Rebeccou a novým spojencem do Filadelfie, aby uzavřeli obchod s Frazierem a jeho zločineckou skupinou. Po krvavém rozuzlení v Banshee Brock konečně získává to, po čem toužil. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (6)

johnsnow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Opäť som musel zopáknuť celú tretiu sériu na osvieženie pamäte ale je to za mnou a môžem skonštatovať, že síce záver bol trolinku slabší, stále poskytol parádnu akciu, dobré súboje i prestrelky, pár zaujímavých, drsných a prekvapivých zvratov (najmä som zvedavý ako vyťažia ten záverečný). A vraj 4 séria má (kamoš trošku spoiloval) mať časový skok tak uvidíme. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Flashback na minulosť hlavného hrdinu nie je dobre podaná, chce to rozviesť viac, ku čomu dospeli. Bunker stráca trpezlivosť, má pocit viny a hnev na samého seba. Šerif s Gordonom sa dopĺňajú v akcii, na svoje si príde aj Carrie, Job a dokonca aj Sugar. Proctor spolu s Moralesom a jeho novým mečom dokážu obrátiť karty. Epizóda plná akcie a prípravy na akciu, bez zbytočných drám okolo Devy a podobných výplňových bullshitov. V podstate mohol celý seriál takto skončiť. Jazykové okienko: cerote. ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama