Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Závěrečná epizoda druhé řady. Lucase a Carrie dohánějí bolestné vzpomínky až tam, odkud není návratu. Připravují se na největší souboj svého života, v němž stanou proti pomstychtivému Rabbitovi a jeho nelítostným žoldákům. Oddaná Rebecca mezitím v Banshee čeká na Proctorovův návrat domů. (HBO Europe)

Recenzie (5)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

To zas bylo návratů do minulosti. Tvůrci seriálu si v nich tak libují, že by radši měli pro své uspokojení natočit desetidílný prequel a už s tím dát pokoj. A opět rvačka (tentokrát s Číňany), následná přestřelka v kostele byla hodně naivní a (kdo by to jen čekal) přišla další záchrana v poslední chvíli. Každopádně proběhla slušná příprava na třetí sezónu a nikdo si nedovede představit, jak strašně je mi líto, že ji neuvidím. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Now we can talk like men again.“ Štyria chlapi v oblekoch drgajú pred sebou v noci zhrbeného. Drsná scéna z Rabbitovej minulosti poteší, má poctivú hlášku, krv aj rešpekt. Minulosti, kedy Ana s hlavným hrdinom najväčšieho newyorského mafiána seriálu ešte nezradili, sa epizóda venuje dlhšie. Celá zobrazená minulosť slúži ako ticho pred búrkou, ktorá musí nastať v súčasnosti a celú sériu čakáme, že nastane. Sexuálne scény opäť vydarené. Nechty do kože, prirodzené pohyby, intimita. Ku nelogickostiam patrí minutie dvoch postáv desiatimi cvičenými strelcami, ktorí na nich čakali ako popravčia čata. Strih v zúfalstve pri minutí sa munície je formálne výborný a sedí ku dramatickej scéne. Vyhrážanie sa agentovi Racineovi je nelogické, môže si to nahrávať na diktafón. Kvôli súčtu nelogickostí epizódu nemôžem prežiť na 100%. V rámci uzavretia série a vytvorenia nových dejových línií v závere vidíme 2 killy. Najdrsnejšie scény však čakajú v epilógu, ktorý navnadí na tretiu sériu. ()

Reklama

johnsnow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Záver síce mierne sklame po akčnej stránke a tým ako odfláklo (podľa mňa) umrie Rabiťák. Avšak flashbacky sú fajn, uvidíme pár postáv ktoré sú už hore kokotom a po návrate do banshee to začne. Najprv zistíme, že naša Rebecca ukázala Longshadowi chuť kundy i olova (nečakané), zmrd Hondo pošle pod drn emetta a jeho ženu (dosť nečakané) a Proctor sa vráti z basy (očakávané) a s Rebeccou si budú dávať rošambo (ale to už od prvej série vyzeralo, že k tomu dôjde.) No a v závere príde Deva za Hoodom a povie mu oci. No to bude prdel. A potitulkovka ukáže, že náš indiánsky mastodont sa uchýlil do Orleansu ale teraz sa vracia. Zrejme ho jasne teasujú ako main záporáka pre tretiu sériu a ja sa už na jeho eskapády teším. Óóóó a netreba zabúdať, že aj Nola isto povie svoje k bratovej smrti. ()

Galéria (36)

Reklama

Reklama