Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nelegální domovní prohlídka pomůže Lucasovi zatknout Proctora, za určitou cenu. Sharp se svými skinheadskými kamarády, v touze pomstít se šerifovu zástupci, překročí hranice Emmettovi trpělivosti. Carrie sežene peníze na Maxovu léčbu a udělá malý krůček ke zlepšení vztahu s Gordonem a Devou. Job konečně najde stopu vedoucí k Rabbitovi. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (5)

johnsnow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Masaker part toto. najprv Hood dostane proctora do basy a ten mu sľúbi smrť. takže medzi nimi je vojnová sekera vykopaná. Skíni dajú po hube Emmetovej žene a ten im to následne spočíta aj s úrokmi(bitka bola fakt cool len mohla byť dlhšia.) 5* a náš aziat zrejme privolá hnev nášho starého známeho Rabiťáka. ()

Phantasma 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

To myslí tvůrci vážně - jak se tam ti policajti hrabou v důkazech bez rukavic? To působí opravdu jako amatérismus. Ten Burton, to je role jako prase, takový drsňák, těžko si vůbec představit, že někdo takovou roli vezme :-D :-D .... Ale jako druhá sérka má dobrý grády, spokojenost a velká ... ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Šerifův tlak na Proctora mě potěšil, konečně se začalo dít něco, co mě zajímá, zároveň došlo i na pomstu árijců, takže jsem se neměl kdy nudit. Emmetova odveta mě taky vcelku bavila, jen bych byl rád, kdyby si tvůrci odpustili ty sladkobolné řeči i další shrnutí toho, jak je hrozné, když je člověk černoch. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Don’t buy your meat where you buy your bread and butter.“Šerif nečakane narazí na jediných dvoch ľudí, ktorí poznajú jeho meno, pri ich lúpeži, z ktorej bol vynechaný. Tak tu vďaka nedorozumeniu a krátkej akcii hneď na začiatku máme adrenalínový moment. Ich náhle zmiznutie sa nezdá šerifovmu podozrievavému zástupcovi. Kvalitný strih urdžiava šerifove emócie hnevu a melanchólie aj pre diváka na horskej dráhe. Dialóg s Proctorom, Burtonom a Proctorovou neterou je zasa vystavaný tak, aby sme videli vzťahy jedného ku druhému. Najprv Burtonovu nedôveru ku neteri pri prerušení svojej vlastnej vety, Proctorovu dôveru a neterinu neskúsenosť. Chekhovs gun je scéna manželského šťastia, ktorú strieda brutálny zážitok. Napätie, kvalitná kamera, trocha akcie a drzé dialógy udržia a pobavia divákovu pozornosť. Pretty vicous cycle. Jazykové okienko: do a solid. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama