Reklama

Reklama

Stranded

  • Kanada Passager clandestin (viac)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Plukovník Gerard Brauchman je šéfom štvorčlenného osadenstva bio-domu, ktorý sa nachádza na Mesiaci. Ich každodenný stereotyp je narušený príchodom meteorickej búrky sprevádzanej meteorickým dážďom, ktorá im poškodí ich príbytok. Skutočné problémy však nastanú, keď sa jeden zo štvorice výskumníkov rozhodne priniesť do vnútra kúsok z meteoritu na analýzu. Ten totiž obsahuje zárodok neznámeho organizmu disponujúceho schopnosťou regenerovať a replikovať sa. A nanešťastie, ako onedlho všetci zistia, nejde tu o žiadnu mierumilovnú formu života... (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (25)

zbyshek 

všetky recenzie používateľa

Tak to byl fakt masakr, Slater borec, ostatní radši ani nekomentovat. Ale tak o čem jiném bych měl psát? No přeci o mimozemských parazitických spórech, které by určitě zvýšili produkci dětí na Zemi, když dokázali zrychlit těhotenství na pár hodin a ještě k tomu to děťátko se mohlo proměnit prakticky na cokoliv. To by bylo na světě najednou tolik lidí jako Messi, Brad Pitt, Megan Fox nebo Miloš Zeman. To by bylo na světě krásně, ale bohužel. Dílo z hlav "inteligentních" tvůrců, kteří by se měli stydět za to, co vytvořili. ()

zolo23 

všetky recenzie používateľa

Film je už dávno odsúdený do filmového spodku pretože neprináša nič výnimočné čo tu ešte nebolo. Slater ide do dôchodku, ale tam už smeruje dávnejšie. Nízkorozpočtovák, ktorý si vystačí zo 4 hercami a jedným štúdiovým záberom na povrch Mesiaca. Hm, ale i proti všetkým týmto mínusom ma Stranded bavil oveľa viac ako The Last Day on Mars, ktorý mal predsa len viac "bubákov" na celkovú výrobu. Mrzelo ma trochu nie príliš "pohranie" sa z neznámym organizmom a jeho premenou do konečnej podoby. Takto film strácal na dramatičnosti a zapadol do podpriemerného finále, ktoré sa "točili" v 80-tych rokoch. ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Béčkové "Alien" wannabe. Niekoľko astronautov vo vesmírnej izolácii, ďaleko od všetkých, do toho meteorický roj, ktorý im narobí problémy, vzniká chaos, paranoja a podivná forma života, ktorá sa medzi nimi pritají. Mám rád sci-fi horory, kľudne aj hlúpe béčka / céčka, pokiaľ však nie sú nudné. Bohužiaľ tento bol nudný a ukecaný častejšie než bolo vhodné a zbytočne sa sústredil na to nezaujímavé. A pritom stačilo pritlačiť na pílu a mohol z toho byť pohodový kúsok so slušnou atmosférou, uchádzajúcimi efektmi a dobrým vesmírnym monštrom - snaha priblížiť sa nielen Alienovi, ale napr. aj Pandorum či Event Horizon bola miestami citeľná. ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Sice je to zdlouhavé a vykradené, odkud to jen jde - na toto téma -, ale přece jen mi přišlo, že to má slušné napětí, dobré herce a atmosférický soundtrack. Na to, že jsem od toho podle zdejšího hodnocení nic moc nečekal, mě to vážně příjemně překvapilo a i ty kulisy fungují slušně. Škoda, že se toho nedozvíme víc o onom organismu a jeho cílech / možnostech apod. ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Takhle nějak by vypadal Prometheus, kdyby byl skutečně tak debilní, jak o něm říkají jeho nejhlasitější kritici, a kdyby jej místo Ridleyho Scotta režíroval tvůrce Bojiště Země. Hvězdičku ... já ani nevím za co, asi za sem tam pěkně nechutné masky. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama