Reklama

Reklama

Deň pomsty

  • Česko Stará křivda (viac)
Trailer

VOD (1)

Terapeut a liečiteľ duší Tommy Carter vedie idylický život so svojou milujúcou ženou Maggie. Pohoda je ale čoskoro narušená, keď sa Tommy na krste svojej knihy stretne s evidentne psychicky narušeným Angelom, ktorého prenasleduje duch jeho zosnulej matky. Tommy súhlasí, že bude Angela liečiť, bez toho aby tušil, že sa jeho liečebné metódy obrátia proti nemu ... (TV Markíza)

(viac)

Videá (6)

Trailer

Recenzie (16)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Foret Whitaker skvěle zvládá postavu, která je do jisté míry schizofrenní v tom smyslu, že jste schopni se na něj dívat jak s pochopením, tak i s nenávistí. Jeho postava je velmi ambivalentní, což je hlavní důvod, proč film sledovat, protože on skvěle zahrál všechny roviny. Že je postava pak těžko uvěřitelná z hlediska příběhového, to už je chyba scénáristů, stejně jako v případě závěru, který tak nepříjemně šustí papírem, až to pěkné není. Když je scénář špatný, ani výborní herci to nezachrání. ()

Bgraphy 

všetky recenzie používateľa

Vnitřní souhlas s hlavní myšlenkou tohoto filmu, že všichni tito tzv. duchovní poradci, věštci, kartáři, numerologové, astrologové aj. já nevím, rádoby rádci, vlastně podvodníci, by těm svým "cancům", kterýmižto oblbují nešťastné davy, měli v prvé řadě věřit sami, zamést si před vlastním prahem jak se říká, než začnou radit druhým ta líbivá, naučená, prázdná a moderní hesla, "všechno od srdíčka".... Btw., Forest Whitaker mne ani pro tentokrát nesklamal. Překvapivé rozuzlení v závěru nutilo k zamyšlení. ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Chlapík sa niekoľko rokov po tragickej autonehode stáva úspešným spisovateľom a duchovným poradcom. Jedného dňa vezme z finančných dôvodov klienta traumatizovaného smrťou jeho matky, no onedlho sa ukáže, že jeho problémy sú oveľa hlbšie a na povrch vychádzajú tajomstvá minulosti i otázka karmy. Z čoho sa našťastie vyvinie aj trochu krvi a mučenia, pretože ináč by tých ukecaných a nudných pasáží bolo až príliš veľa. Príbeh síce nebol v rámcoch psychologického thrilleru úplne márny, ale celé mi to prišlo podané extrémne nudnou a otupnou formou, takže si nemyslím, že by si ten film zasluhoval nejakú pozornosť a divím sa, že vôbec prebehol kinami. ()

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Prva tretina je totalne neznesitelna zmes teologicko-filozoficko-psychologickych kecov. Potom Whitakerovi jebne a unesie Mackieho. Takze na chvilu nastava zabava, kedze ho trochu muci. Lenze to dlho nevydrzi lebo ma Whitaker nutkanie sa nadalej s Mackiem rozpravat o teologicko-filozoficko-psychologickych srackach. Takze po par minutach mi bolo uplne jedno ako sa to skonci. A tak najviac trpi divak. Neodporucam tento film ani svojmu najväcsiemu nepriatelovi. 0/10. ()

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Stará krivda je opäť film, ktorému chýba vyšetrovacia zložka. Odtrhnutý od reality (dieťa u takého psychicky narušeného ?) je film v konci, kde netušíte čo sa stalo a s kým vlastne sympatizovať. Forest si ukrojil najväčšiu časť a fandím mu najviac, ale neviem či tvorcom o toto šlo. Vlastne je dosť možné, že sa budete míňať s pochopením čo tvorcovia chceli a kde máte pochody Vy ako divák. Odhadnúť pointu je možné už z obsahu, nieto ešte z úvodnej scény. A tak moment prekvapenia nie je žiaden. Film ma neuchopil a nevyhodil prežutého ani v emóciách ani v analýze konca. A to je chyba. (videné 30.05.2019, Markíza archív) ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama