Reklama

Reklama

Zabij mě třikrát

  • Austrália Kill Me Three Times (viac)
Trailer

Když zabiják přijme nabídku zavraždit za slušný obnos krásnou surfařku, zjistí, že není jediný, kdo jí jde po krku. A tak se musí v honbě za tučným výdělkem vypořádat ještě s ostatními vrahy, aby na svůj neposedný terč zamířil jako první. V temném komediálním thrilleru ztvárňuje Simon Pegg nájemného vraha Charlieho Wolfa, který zjistí, že není jediný, kdo jde po krku svůdné krásce (Alice Bragová) ze slunečného ráje surfařů. Charlie se záhy ocitne uprostřed tří záležitostí: vraždy, vydírání a pomsty. Ve filmu se dále představí Sullivan Stapleton v roli hazardního hráče, který se snaží splatit svoje dluhy prostřednictvím riskantního podvodu s životním pojištěním, Teresa Palmerová jako maloměstská Lady Macbeth, Callan Mulvey v roli žárlivého majitele plážového klubu s tučným kontem, Luke Hemsworth coby místní surfař, který bojuje za ženu svého srdce, a Bryan Brown jako zkorumpovaný policajt, jenž se z těchto kšeftů snaží vytřískat svůj podíl. (HBO Europe)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (103)

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Xtá variace na zamotanou mafiánskou situační komedii se zabijákem aka Pulp Fiction a tentokráte z Austrálie.Mám rád tyhle pokusy nezávislejch tvůrců natočit něco jako Tarantino. Kill Me Three Times je absolutně neškodná zábava plná vulgarních vtipů, krve a černýho humoru, předvídatelný to je od první do poslední minuty, soundtrack k tomu hraje furt dokola jedna nezáživná melodie a pobíhá tam parta docela slušných herců, kterým jednoznačně vévodí Simon Pegg.Už tu byly trefnější, odvážnější a dynamičtější pokusy o tenhle druh filmu (Guns, Girls and Gambling, Černý Čtvrtek), ale taky příšerný (Catch. 44) takže suma sumárum čistý průměr, ale pobavilo mě to a příjemně to uteklo a navíc, kde uvidíte Pegga popravovat lidi?70%. ()

Hepy13 

všetky recenzie používateľa

Australská krimi-komedie s nevydařenou plastikou Guye Ritchieho. Tváří se jako cool záležitost ale zas tak zabavný to nebylo. Chronologické vyprávění bylo podle mě uplně zbytečné, a filmu to vůbec nic nepřidalo. Každopádně závěr mě docela pobavil. Pokud se na tenhle film podíváte za ošklivého počasí, tak vám to ale určitě rozeslunní pokoj. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Obsahovou štruktúrou aj formou mi snímok trochu pripomenul Ritchieho s prímesou Tarantina, ale nebolo to celkom ono. Ako celok mi to prišlo obsahovo šedivé a s nevýraznými subžánrovými prvkami. Akcie a napätia tu bolo po skromne a humoru si tu divák užije len prostredníctvom postavy Charlieho, ale ani to nebol celkom Simon Pegg vo vrcholnej forme, aj keď uznávam, niektoré hlášky stáli za to, hlavne tá záverečná. Popravde, viac ma zaujala jeho vizáž a správanie neohrozeného a povýšeneckého neo-noir chladnokrvného zabijaka, to je asi tá najväčšia karta, s ktorou film hrá. Aj napriek uvedeným negatívam však film nenudí a dá sa pri ňom pri plnom vedomí celý čas príjemne oddychovať. 65/100 ()

figliar 

všetky recenzie používateľa

Prelínanie jednotlivých dejových línií, to je práca pre majstrov, ako napríklad Quentin Tarantino. Ale aj pomerne neznámy Kriv Stenders sa s touto čiernou komédiou popasoval dôstojne. Simon Pegg nesklame, či sa jedná o anglický, alebo aj americký humor a určite iba jeho zásluhou som sa tých 87 minút vážne nenudil. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Až prekvapivo príjemná austrálska vypatlanina, so skvelým Peggom v hlavnej úlohe a zaujímavým obsadením okolo neho. Nikdy neviete čo sa stane, kto s kým pícha a kto koho a ako zabije. Záver je síce konvenčný, ale o to zaujímavejšie vyznieva celá dejová línia s rozuzlením. Pekné prostredie, veľa krvy a vybuchujúcich áut. Ako vravím, príjemná, vtipná blbina. 3 z 5 ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (3)

  • Charlie Wolfe (Simon Pegg) jazdí vo filme na aute Oldsmobile Toronado 1967. (Laslo)
  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 2014 v sekci Contemporary World Cinema. (Terva)
  • Snímek se natáčel v australském Perthu a okolí. (Zdroj: IMDb.com.) (Yardak)

Reklama

Reklama