Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 20 lety opustil Big Jim Fitzgerald svou rodinu, manželku a sedm dětí, a zmizel neznámo kam. Rodina se s nastalou situací vyrovnala po svém a každý člen se se životem pral způsobem sobě vlastním. Jindy klidné vánoční svátky ovšem naruší nečekaná zpráva od Jima, který oznamuje, že by je chtěl strávit s rodinou. Na povrch najednou vyplouvají staré křivdy a spory, ale také láska, odpuštění a nová naděje. (Pria)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (2)

velkyvezir 

všetky recenzie používateľa

Burnsovy filmy mi fakt sednou a ten chlap je mi sympatický už od vojína Ryana. Herci byli všichni skvělí a ten závěr byl úžasný: jen oni dva vědí, čím dobrým a zlým si za život prošli a že odpuštění nebyla chyba. Jednoznačně 5* ()

depresario 

všetky recenzie používateľa

Nenápadný herec Edward Burns už takmer dvadsať rokov točí nezávislé drámy. Ak poznáte jeho filmy, viete presne, čo môžete očakávať od jeho nového režisérskeho počinu - New York (tentoraz predmestie), zložité medziľudské vzťahy (tentoraz skôr rodinné ako partnerské), výborné dialógy a hercov, ktorí sa v Burnsových filmoch objavujú už od jeho debutu. Škoda, že je divák zahrnutý obrovským množstvom postáv, každá má tým pádom menej priestoru a niektoré charaktery nie sú dostatočne rozvinuté. Pozorný divák si môže všimnúť postavu s menom Francis Xavier - postavu s touto prezývkou hral Edward Burns vo filme Ash Wednesday a zároveň je St. Francis Xavier názov kostola v NY. ()

Reklama

Galéria (10)

Reklama

Reklama