Reklama

Reklama

Recenzie (8)

Flego 

všetky recenzie používateľa

Slávny román Alexandra Dumasa Traja mušketieri sa dočkal aj televíznej podoby. Adaptácie sa ujal skúsený scenárista a režisér Claude Barma ( na scenári spolupracovcal s Pierrom Nivolletom ) a divákom posunuli najvernejšiu knižnú verziu. Vzniklo slušné televízne dielo odohrávajúce sa vo veľkej miere v interiéroch s dôrazom na dialógy, honosnými kostýmami, a občasnými šermovačkami. Začínajúci Belmondo si zahral s jemu vlastným šarmom postavu d´Artagnana a v podstate to bola jeho prvá hlavná úloha v kariére. ()

pabab 

všetky recenzie používateľa

Veľmi príjemné prekvapenie. Dobré spracovanie a čo sa týka dialógov, snaď najvernejšie sa pridŕža knižnej predlohy. Niekoľko scén, čo poznáme z iných filmov je tu len popísaná v dialógoch, ale filmu to na kvalite neuberá. Aramis a Porthos trochu prehrávajú, ale milo ma prekvapila Gaby Sylvia v úlohe Milady. Belmondo je prirodzený a hravý ako vždy. ()

Panthea 

všetky recenzie používateľa

Velké překvapení. Jean-Paul Belmondo hraje D´artagnana opravdu výborně a navíc je se současnou podobou k nepoznání - já jsem ho alespoň nepoznala. Musela jsem se to dočíst v titulcích. Tím nechci ovšem říct, že vypadá špatně, právě naopak, velmi mu to sluší, hraje skvěle, živelně, bezprostředně. I když je to hodně starý film, je dobrý a stojí za shlédnutí. ()

MR007 

všetky recenzie používateľa

Levné, komorní, televizní zpracování Třech mušketýrů, je pro mě úplně nejlepší ze všech. Kam se hrabe estrádní Lester s přehrávajícím Yorkem, o novějších verzích ani nemluvě. Belmondo výborný. ()

Gig 

všetky recenzie používateľa

Takové komorní provedení Tří mušketýrů. Nicméně mě překvapilo, co vše se do toho filmu vešlo. Objevují se tu postavy, které v knize jsou, ale v žádných z filmovaných verzí jsem neviděl: př. Hrabě de Winter. Docela i věrně se tento snímek drží předlohy. Navíc málokdo by poznal v úloze mladého Gaskoňce pozdější francouzskou hvězdu Jean-Paul Bekmonda. S knírkem mladík.... no ne, je to on? :) Jen ta Mylady de Winter mi moc neseděla. ()

Reklama

Reklama