Reklama

Reklama

Loom

všetky plagáty
Krátkometrážny / Sci-Fi / Mysteriózny
USA, 2012, 20 min

Recenzie (4)

Javad 

všetky recenzie používateľa

Luke Scott v spolupráci s RED Camera vytvoril krátkometrážny film „LOOM“, ktorý je kompletne natočený v 4K formáte. Pôvodným účelom tohto filmu bolo predviesť prototyp REDray 3D prehrávača. Štýlom akým je natočený má odkazovať na slávny film Lukovho otca - Blade Runner. Za seba musím povedať že sa mu to padarilo na výbornú, ako sa hovorí: jablko nepadá ďaleko od stomu... // Film sa dá legálne stiahnuť v HD kvalite na stránke RED Camera Forums. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Po vydařené Morgan jsem si od mladšího z rodu Scottů pustil i tuhle jeho kraťasovou prvotinu. Samozřejmě že je v ní znát inspirace taťkovým Blade Runnerem, samozřejmě že mu s ní tatík nejspíš i trochu pomohl/poradil, samozřejmě že jsem z ní nepochopil každé slovo, protože eng titulky na YouTube jsou prapodivné, stejně jako moje angličtina, ale samozřejmě že příběh je jasný a že se mi to celé hodně líbilo. Krásná hudba, krásný obraz, krásný dvacetiminutový únik z reality a vzpomínka na mé ranně pubertální fantazie o submisivních androidkách... No dnes už ovšem androidky moc nefrčí, převálcovaly je totiž klony a všelijaké genetické experimenty. ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všetky recenzie používateľa

Obrazove hodne navysi, jak technicky, tak i pribeh je obrazovou slozkou zajimave vypraven. Luke Scott bude mit urcite co nabidnout, az dostane trosku lepsi scenar. Zde jde o klasickou distopickou budoucnost a pribeh nicim nevybocuje od kvant podobnych povidek. ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

Neskutočná obrazová kvalita, bez akéhokoľvek šumu. Ajkeď som to videl len vo FullHD, kvalitný zdroj zachytenia je rozpoznateľný od prvej chvýle. Konečne prichádza éra obrazového zdroja, a dúfajme tiež médií, kroré uspokoja naše telky 100cm+. Ps: Čo sa týka samotného obsahu, je to priemerný krátkometrážny pokus, s vyhranenosťou na umelú citlivosť. A to nie je moja káva. ()

Zaujímavosti (1)

  • Film je nově k dispozici ke stažení v originálním 4K rozlišení přímo od výrobce RED kamer, avšak ve formátu přehratelném zatím pouze na jejich originálním 4K přehrávači Redray. (Hawaj)

Reklama

Reklama