Reklama

Reklama

Recenzie (4)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Will Graham s Jackom Crawfordom sa rozhodnú nastražiť na Červeného draka pascu, kedže nechcú riskovať, že si za obete vyberie náhodnú rodinu. Preto za pomoci novinárky vydajú článok, v ktorom doktor Chilton opíše Červeného draka ako neschopného, zakomplexovaného človeka a očakávajú, že sa jeho hnev obráti proti Willovi a jeho rodine. On si však za obeť vyberie doktora Chiltona.Okrem toho sa Will počas rozhovorov s Bedeliou utvrdí v tom, že sa Hannibal sa s ním chce vyspať, zabiť ho a zjesť ho. Will si však nie je istý v akom poradí. Červený drak na konci epizódy Rebe oznámi, že on je vrahom z Buffala a Chicaga, zúbkovou vílou či Červeným drakom. ()

Reklama

helraiser 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Perfektní předfinale s opět dokonalým červeným drakem a nezapomenutelným Hannibalem, který se opět baví na úkor druhých. Samozřejmě se nesmí zapomenout ani na úžasný vizuál. Chudák Frederik ten tedy dopadl a Hannibal si po dlouhé době opět pochutnal na masíčku. Perfektní díl. ()

ALIENka_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Postavu Červenýho draka tvůrci ztvárnili úžasně, jsem ráda, že mu dali takovej prostor, protože je to teď snad nejzajímavější postava vůbec a fakt by mě nasralo, kdyby měl v celý sérii jenom pár scén a člověk by vlastně ani pořádně nevěděl o koho jde a jakej má charakter. Hodnocení: 9/10 ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama