Reklama

Reklama

Recenzie (4)

helraiser 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak nástup červeného draka nemohl dopadnout lépe. Už úvod byl prostě úchvatnej. Má to atmosféru a vizuální stránka je opět výborná. Tohle bude jistě jízda a je jen škoda, že Červeny drak dostal místo celé série, jen její polovinu, ale rozhodně se máme na co těšit, rozjeto to je hodně slušně. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na scénu prichádza Červený drak, ktorý však je médiami zatiaľ označovaný ako "zúbková víla". Hannibal Lecter už roky trávi čas v ústave v Baltimore, kde je opäť pod dohľadom Fredericka. Trestu smrti unikol vďaka tomu, že ho obhajoba označila za človeka, ktorý nerozpoznával svoje konanie. Will Graham si nájde priateľku a spolu s jej synom žijú na opustenej chate s množstvom psov. Prichádza za ním Jak Crawford so žiadosťou o pomoc pri pátraní po "zúbkovej víle", vrahovi, ktorý si za obete vyberá dokonalé rodiny a všetkých členov zavraždí. Will jeho ponuku napriek váhaniu príjme a vracia sa do tímu. Nakoniec požiada o stretnutie s Hannibalom Lecterom, aby mu pomohol dostať sa na stopu vrahovi. Červený drak je v seriáli oveľa lepšie zvládnutou postavou ako v rovnomennom filme. ()

ALIENka_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Červenej drak vypadá jako fajn týpek na pokecání v baru, pokud by vám teda nevadilo, že by vás přitom rozpáral a potřel se vaší krví. Will si zázrakem našel holku a ztratil svoje detektivní schopnosti, aby je získá vydává se na dobrodružnou pouť za Hannibalem. Hodnocení: 7,5/10 ()

Galéria (28)

Reklama

Reklama