Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hannibalův pacient Franklyn by se rád stal jeho kamarádem, ten si ho ale drží od těla a je jeho chováním znepokojen. Brzo zjistí, že ve Franklynově okolí není všechno v pořádku... (TV Prima)

Recenzie (6)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Gillian Anderson ako Hannibalova psychiatrička je výborná. Jej dikcia naučená už od čias The X Files obsahuje veľa formalít a starostlivo zvolených slov. Hannibala v opere osloví pacient a chce byť jeho priateľom. Hannibal sa tak v epizóde zamýšľa nad svojimi priateľstvami a známosťami. Víno pri večerných psychiatrických schôdzkach pôsobí neformálne. Prípad nie je tak pútavý, ale na prítomných, hlavne na Jacka a Willa, pôsobí dokonale nepríjemne. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Crawford zavolá Willovi Grahamovi, aby tentokrát pomohol objasniť motív vraždy muža, ktorému chýbali niektoré orgány. Napriek tomu že je tím presvedčený, že je to ďalšia obeť rozparovača, Will má podozrenie že hľadajú dvoch páchateľov - jedným je rozparovač a druhým nejaký chirurg, ktorý obchoduje s orgánmi a vražda bola vlastne iba nepodarenou operáciou. Jeden z pacientov Dr.Lectra sa čoraz častejšie náhodou objavuje v jeho blízkosti, čo začína byť Hannibalovi podozrivé. Seriál sa čoraz viac približuje opisu Hannibala Lectra z knihy či filmovej podobe. Počúva výbornú klasickú hudbu, navštevuje operu, usporadúva hostinu. Nemôžem inak ako opäť plný počet hviezd. ()

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hannibal už je dokonale v centru dění. Pragmatický chlapík potlačující emoce rozšiřuje své kulinářské umění, poznáváme jeho nového pacienta a zároveň to, že sám je pacientem Gillian (Dana Scully) Anderson. Snad scénáristé po několika vlažnějších dílech přestali stávkovat. ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (2)

  • Hannibalova (Mads Mikkelsen) psychiatrička mu na konci prvního sezení nabídne sklenici vína. Při následující schůzce se Will (Hugh Dancy) zeptá Hannibala, zda pil s pacientem. Ten mu odpoví, že ne, že pila ona – jeho lékařka – se svým pacientem... Daná sezení se konala na odlišných místech – Bedeliin (Gillian Anderson) dům a Hannibalova ordinace. Pokud si Hannibal neodvezl danou sklenici vína s sebou, jde o chybu kontinuity. (MsUtahraptor)
  • V 19. minúte vidieť že Hannibal chladí fľašu v nádobe. V ďalšej scéne vstáva a otvára novú fľašu rovnakého vína a vkladá ju už do prázdnej nádoby na chladenie. (muti)

Reklama

Reklama