Reklama

Reklama

Hotelové Áno, šéfe!

(relácia)
  • Česko Pekelné hotely Gordona Ramsayho (viac)
Reality-TV
USA / Veľká Británia, 2012, 50 min

Obsahy(1)

Za posledných desať rokov britský šéfkuchár Gordon Ramsay osobne riadil kuchyne v najlepších hoteloch sveta a pozná, aké sú chute a nároky prominentných hostí. Dnes sa vydáva na okružnú cestu naprieč Amerikou, aby navštívil hotely, motely či penzióny s neslávnou povesťou, ktorým sa nedarí v podnikaní a potrebujú jeho pomoc či vzácne rady ako soľ, aby v konkurencii prežili.
Gordon Ramsay, uznávaná kuchárska celebrita s dlhoročnými skúsenosťami na poli manažmentu reštauračných zariadení, berie do svojich rúk osud zanedbaných a krachujúcich amerických hotelov a penziónov. Špinavé izby, kúpeľne s plesnivými stenami, nemožný personál a príšerná obsluha. To je len zlomok z toho, čo bije Gordonovi do očí a čo sa snaží napraviť. Žiadna situácia však nemôže byť taká zúfalá, aby sa jej zľakol.
Gordon Ramsay, dobre známy svojím nezmieriteľným maximalizmom, si predsavzal, že pri jeho odchode bude každý hotel konkurencieschopný a bude mať šancu na prežitie aj v súčasnej ekonomickej situácii. Náš razantný šéfkuchár krok za krokom vytvára podmienky, ktoré môžu viesť ku zlepšeniu obchodných ukazovateľov hotela. Najprv však musí svojím svojráznym a nenapodobiteľným spôsobom presvedčiť majiteľov a členov personálu, že jeho metódy a zásady budú skutočne fungovať. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (20)

Lhurgoyf 

všetky recenzie používateľa

Šéfkuchár Gordon Ramsay stanici FOX očividne šmakuje (v lete sa s ním vysielajú hneď tri televízne programy - Hell's Kitchen, Masterchef a najnovšie Hotel Hell). Formát Hotel Hell je však navlas rovnaký ako americká verzia Kitchen Nightmares, s tým rozdielom, že Ramsay namiesto krachujúcich reštaurácií zachraňuje spustošené hotely. Pozerať sa na to dá, avšak nejakú inováciu tu rozhodne nečakajte (Ramsay produkuje pre britskú stanicu Channel 4 oveľa zaujimavejšie programy). ()

Piri 

všetky recenzie používateľa

Kvalitný program, zábavný aj poučný, nenudil som sa, zbytočne to nenaťahovali. Je zarážajúce, že koľko hotelov je v biednom stave a nehanbia sa dokonca si pýtať pár stoviek dolárov za noc! Úplne mi padla sánka, že existujú tak zadubení a primitívni ľudia, ktorí nevnímajú svoje okolie a pritom riadia hotel... Mohli by to pokojne vydať ako hotelovú príručku pre začiatočníkov ;) Veľká škoda, že tento seriál nepokračoval. ()

Reklama

GoustDog 

všetky recenzie používateľa

Svěží přístup! Gordon se tentokrát defakto nevěnuje kuchyni - respektive věnuje, ale není to hlavním tématem pořadu, takže nejsme změnám přímo svědky (jen skutečně pomálu). Hlavním tématem je tu manažerská činnost a psychologie práce s lidmi. Na to, že se jedná o zábavnou formu pořadu, je to skvěle sestříhané a zpracované. A energie zde z Gordona sálá přímo neskutečně. Jsem nadšený! ()

papaguy 

všetky recenzie používateľa

Tohle se mi líbí možná ještě víc, než Kitchen Nightmares (US i GB). Možná je to tím, že je to zase něco nového a atmosférou je to tak někde mezi USA přístupem (emoce, manipulace s divákem, opakovačky) a Británií (humor, odstup), ale je to z podstaty mnohem komplexnější. A tak uvidíme Gordona, jak testuje nejen hotelovou sprchu a postel, ale samozřejmě i restauraci a celkový servis a pekelný hotel prošmejdí doslova od sklepa po půdu. A že jsou hoteliéři někdy stejní tvrdohlavci, jako majitelé restaurací, je možné se přesvědčit snad v každém dílu. Škoda, že vzniklo zatím pár dílů, těším se na pokračování. ()

kaposlav 

všetky recenzie používateľa

Na tejto relácii si uvedomujem pravdivosť jedného výroku Alberta Einsteina. Len dve veci su nekonečné - Vesmír a ľudska hlúposť. Prečo mi to v hoteli neklape? Zavolám si Gordona Ramsaya, čo do telky zverejní aký som kok*t! Také prirovnanie: Keď ma bolia zuby pôjdem zubárovy nech to dá do poriadku (zrejme mám pokazené zuby) a nebudem čakať na chlapíka XY z TV kedy príde zo štábom, aby sa mi pozrel do papule a oznámil mi, že je potrebné ísť zubárovy dať si opraviť zuby, lebo tam mám kazy. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama