Reklama

Reklama

Ragnar pláva so skupinou starých Vikingov do Essexu. Počas plavby sa však dostanú do prudkej búrky, ktorá zničí všetky lode a väčšina bojovníkov zahynie. Teraz sa Ragnar musí spoľahnúť predovšetkým sám na seba a na svojho syna Ivara. Medzitým Björn so svojimi spolubojovníkmi dorazia do Franskej ríše. V Paríži sa zíde so strýkom Rollom, od ktorého žiada povolenie na voľnú plavbu okolo pobrežia ríše. Lagertha plánuje napadnúť Kattegat a zosadiť Aslaug z jej pozície. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (18)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ragnarova výprava utrpela ťažké ľudské aj materiálne straty a Aethwulf im je už v pätách. Ragnar však Ivarovi naznačí svoje iné plány, ako predstavil doma a Ivar si konečne užije zabíjanie. Bjorn sa ide radiť s Rollom, ktorý je nadšený, že ho niečo aspoň trochu vzrušujúce vytrhne z jeho usporiadaného života. Prijíma ponuka voľného priechodu francúzskym pobrežím za podmienky nedrancovania a zobrania ho so sebou. Bjorn súhlasí, no dá ho pretiahnuť popod kýl. Zaujímavá epizóda bez výraznej, nie významnej bitky. Bitku žien som si teda neužil. ()

johnsnow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pasáže Bjorna sú celkom fajn a aj Rollove vytrestanie bolo dobré. Ragnarovi ultimátne zajebalo a vykilil si celý tým a nakoniec došiel až pred brány vypičenca Ecberta, no myslím, že jeho život sa kráti. Lagherta sa rozhodla vziať si späť kattegat a musím uznať, že bitka potešila, aj keď bola kratšia. Akurát tento čin vyvolá kucapacu( a pokiaľ nie tak ide tento seroš fakt do zadnice.) ()

Reklama

Kaka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bohužel čtyřka se nedokáže vymanit z dojmu, že už to začíná být jedna velká fraška. Ragnar je naneštěstí troska a Lagertha dělá naprosto nesmyslný a iracionální manévr, který vlastně zcela logicky a pochopitelně může a pravděpodobně i vyustí v apokalypsu. A kníže Rollo je srandovní. Bohužel ne úplně v pozitivním slova smyslu. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ragnarove samovražedné ťaženie je takmer na konci, Bjorn sa stretne s Rollom, ktorý zanechá život v Paríži (apoň tu tvorcovia sledovali historické fakty a nemenili ich) a spoločne pokračujú v plavbe do Stredozemného mora a Lagertha usporiada prevrat v Kattegate. Český dabing, ktorý som si pri tejto epizóde zvolil je lepší ako ten slovenský najmä pri postave Ingvara, kde sa skôr hodí k jeho veku a nevinnému prvému dojmu, ktorý by v ľuďoch určite vzbudzoval. Po predchádzajúcich víziach podstatne akčnejšia a hlavne lepšie spracovaná epizóda. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama