Reklama

Reklama

Prvý útok Vikingov na Paríž sa končí katastrofálne, severania rátajú stovky mŕtvych. Morálka v ich tábore je na najnižšom možnom stupni. Floki sa obviňuje zo zlyhania a psychicky je na dne. Avšak ďalší útok Vikingov na seba nedá dlho čakať. Lagertha spolu so svojimi bojovníčkami znova prepadnú most, ktorý vedie priamo do mesta. Obrana mesta sa však nedá prelomiť. Na rad prichádza vyjednávanie kráľa Ragnara a grófa Oda. Gróf ponúkne útočníkom obrovský poklad, ak sľúbia, že odplávajú a prestanú plieniť a dobývať Franúzsko. Ragnar má však celkom iné úmysly... Aby sa v ďalšom živote mohol stretnúť so svojím priateľom, britským mníchom Athelstanom, chce sa dať pokrstiť a stať kresťanom. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (12)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Count Odo - There was someone else. A great warrior. He spiked our machine and he did it alone. I have never seen a man of such strength and such violence. Who is he? Sinric - His name is Rollo. He is the brother of King Ragnar. The leader of the Northmen. He is a famous warrior. He fights like a crazy bear. ()

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Boja nebolo toľko ako v predchádzajúcej časti, ničmenej nahradili ho iné podarené scény (stínanie nemalo chybu :)) Záver zase vylúdil pár nôt na citovú strunu... I'm a dying man. And when I die, I want to be reunited with my christian friend, who happens to be in your heaven... 9/10 ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak Xena a Lagertha teda nemajú konkurenciu, poprava vikinga pri ktorej príde o ruku západofranský strážnik je tiež cez čiaru, Bjorn hovorí o tom, že prichádza zima a obliehanie v skutočnosti trvlo tri dni vna konci marca, le bojové scény z obliehania to vynahradili a aj dohoda medzi Ragnarom a panovníkom Západofranskej ríše mohla prebehnúť celkom podobne. A krst Ragnara epizóde pridal trochu irónie takže opäť zaujímavá časť. Tretia séria sa celkom vydarila a blíži sa aj Ragnarov koniec, takže bolo načo pozerať. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ragnar je na tom zle, má vidiny, všetkých prekvapí ďalším zblížením a s kresťanskou vierou. Judith pochopila hru o tróny. Ďalší útok Vikingov prejavuje väčšie zručnosti útočiacej strany. Earl Siegfried baví svojím konaním. Epizóda, ktorej vrcholom bola dráma – Ragnarovo počínanie ohľadom vlastnej smrteľnosti a viery. ()

Eliott 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Další útok byl zajímavější než ten předešlý a Ragnar nám opět ukázal proč je tak skvělým vůdcem. Také velice chválím popravu Siegfrida u které jsem se nasmál snad i víc než on sám. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama