Reklama

Reklama

Ragnar a kráľ Horik majú celkom odlišné názory na to, čo má byť skutočným cieľom budúcej lúpežnej výpravy do anglického Wessexu. Splní sa posledné proroctvo princeznej Aslaug, keď porodí Ragnarovi ďalšie dieťa? Kráľ Horik prisľúbi uväznenému Jarlovi Borgovi, že mu pomôže utiecť. Keď sa o tom dozvie Ragnar, čo najrýchlejšie Borga na krutom a krvavom obrade popraví. Spory medzi Ragnarom a Horikom narastajú a Ragnar uzatvára spojenectvo s novým kmeňovým náčelníkom. Aslaug porodí Ragnarovi syna, ale jeho fyzický hendikep prinúti Ragnara prijať nečakané rozhodnutie. Medzitým vo Wessexe kráľ Ecbert privíta princeznú Kwenthrith z Mercie. Po príchode do Wessexu Ragnar oznámi Horikovi a Lagerthe, že s kráľom Ecbertom budú namiesto boja radšej vyjednávať. Nikomu sa nepáči, že Ragnar sa rozhodol konať sám, bez dohody s ostatnými. Kráľovi Horikovi už s Ragnarom došla trpezlivosť a rozhodol sa, že s tým niečo urobí... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (15)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsem měl pocit, že tvůrci touto epizodou jen natahují děj, nestalo se vlastně nic podstatného, pokud nepočítám Horikovu akci v závěru dílu. Musím souhlasit s 0verseerem, že jediným zpestřením byla princezna Kwenthrith. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedna z najlepších častí seriálu, trojmesačná pauza mi a rovnako tak aj seriálu prospela. Síce v záver 65 kilogramový syn kráľa Horika opäť likviduje Sasov ako na bežiacom páse, ale kruh okolo Ragnara sa zdá sa sťahuje. Intrigy v seriály už z času na čas pripomínajú začiatky Hry o tróny. A preklad...nazvať Ivar the boneless ako Ivan bezkostný to by ešte ako tak šlo, ale preklad ľudia bez kostí...Škoda úderov do klávesnice. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama