Reklama

Reklama

Počas Ragnarovej vlády prežili jeho kmene štyri roky prosperity, pokoja a mieru. Po štyroch rokoch Jarl Ragnar Lothbrok obnoví barbarské nájazdy na Anglicko. Anglický kráľ Eckbert a severský vládca Ragnar, dvaja najsilnejší muži vtedajšieho Anglicka a severnej Európy, sa stretnú tvárou v tvár, aby dohodli kompromisné riešenie. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (15)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Časový skok hneď o 4 roky ukazuje početnosť nových Ragnarových synov a totálnu absenciu prvého. Aj s Auslag sa opakuje to, čo s prvou ženou, hádky, dráma, žiarlivosť pri nezastieraných potrebách jej manžela. Rollo sa dal dokopy, no Ragnar jeho žiadosť ísť s ním neakceptuje pred Horikom a aj Borgom, čo Horika núti nechať Ragnarom vybaviť Borgovu absenciu z nájazdu. Početnosť lodí naruší búrka a vo Wessexe nevládne Elle, ale iný kráľ, ktorý tiež vyzerá, že sa im nedá nič zadarmo. Boj je krutý, kráľ prichádza o staršieho syna a bývalý kňaz neľútostne bojuje a zachraňuje Ragnarovi život. ()

johnsnow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Akože len tak z piči urobiť skok o 4 roky bolo prekvapko ale narozdiel od Fallings Skies kde sa tiež skákalo v čase tak tu je to ok. Zisťujeme, že Ragnar jebe jak stepná koza, že sa pripravuje na návrat do Anglie, že o synovi a Lagerte nevie ani hovno a že prijal svojho brata späť ale nedovolil mu vyraziť na raidovanie. A athelstan sa stáva jedným z nich to je tiež zaujímavé. Nakoniec sa na raid vyberú a bitka je naozaj slušná. No a v samotnom závere spoznáme ďalšieho kráľa, tentokrát z Wessexu tak uvidíme či bude drsnejší ako Eila. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prešli 4 roky, počas ktorých sa Ragnar pripravoval na dobývanie sveta.Auslag žiarli ešte viac ako Lagertha, Rollo požiada Ragnara o odpustenie, Ragnar s kráľom Horikom porušia dohodu s jarlom Borgom a tak v neskutočnej sile 11 lodí, z ktorých sa 6 v búrke stratí či potopí opäť dobyjú ďalšie anglické grófstvo, tentokrát Wessex. Keď to už vyzeralo, že sa tvorcovia seriálu aspoň trochu priblížia k realite aspoň čo sa početnej sily severanov potrebnej k nájazdom týka, búrka z nich opäť spraví 7 nedostatočných postačujúcich na zničenie polovice známeho sveta, jarl Borg by po vyplávaní expedície ani náhodou so svojimi mužmi neobsadil Ragnarovo a Horikovo územie a nestal by sa jarlom jarlov a angličania vo výhodnom postavení, keď mohli donekonečna vyčkávať a ostreľovať skupinku Vikingov sa pre istotu rozhodnú ísť na porážku. Z histórie je zrejmé, že Vikingovia boli skvelý bojovníci, avšak 60 ich zrejme nedobilo celé Britské ostrovy. Čím ďalej tým horšia rozprávka z 1000 a jednej noci... ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Prenesieme as o 4 roky vpred v čase a sledujeme ako as Ragnarov rodostrom rozrastá. Brata zavrhol a sám rozhoduje, koho vezme na lúpenie do Anglicka. Na scéne je nový nepriateľ, kráľ Wessexu.  Prevedenie: Osobne som rád za časový skok lebo pozerať as ako sa Ragnar množí a kraľuje bez konfliktov by asi nebolo ono. Na druhej strane dúfam že Lagenrta moc nezostarla :) 90% ()

PatrikP4 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ragnare proč s touhle pipkou? Bitva kvalitní a dostáváme se do dalšího království, tak to chci vidět jaký je tedy Eckber, když je stejný jako Ragnar... Konečně nevidíme osinu v prdely Bjorna, za to jsem rád... Rollovi je odpoušteno, ale stejně taková osoba se nemění, myslím si že je to chyba, ale pro další děj to určitě má význam, teď jen jestli ten kladnej nebo zapornej... Na začátku jsem nemusel Flokiho, ale už docela v pohodě z těch osin v prdely je asi už nejmenší... ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama