Reklama

Reklama

24 Exposures

Trailer

Obsahy(1)

Billy sa živí ako fotograf, zachytávajúci momenty, ktoré skrývajú násilie, a dôsledky násilných činov. Fotky vrážd, znásilnení či mučenia sa stali jeho koníčkom. Každá jedna scéna je imitovaná amatérskymi hercami. Jedného dňa sa začínajú objavovať mŕtvoly modeliek, s ktorými prišiel Billy do styku. Vyšetrovania sa ujíma psychicky nevyrovnaný detektív Bamfeaux, ktorého opúšťa žena. Podarí sa mu napriek nepriaznivému životnému obdobiu prípad vyriešiť? (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

*CARNIFEX* odpad!

všetky recenzie používateľa

Billy sa živí ako fotograf zachytávajúci momenty priebehu a dôsledku násilia. Fotky vrážd, znásilnení či mučenia sa stali jeho koníčkom. Každá jedna scéna je imitovaná amatérskymi hercami. Jedného dňa sa začínajú objavovať mŕtvoly modeliek s ktorými prišiel Billy do styku. Vyšetrovania sa ujíma psychicky nevyrovnaný detektív Bamfeaux, ktorého opúšťa žena. Podarí sa mu napriek nepriaznivému obdobiu prípad vyriešiť? Napriek tomu, že má "24 exposures" pomerne krátku stopáž, darí sa mu vďaka neskutočnej nude, amaterizmu, primitivizmu, nesympatickým hereckým aktérom a samozrejme ich výkonom, celkom slušne nasrať. Ani gore, ani príbeh, ani záver, ani hovno, ani NIČ. Robiť tomuto filmu reklamu tým, že sa na ňom podieľali tí, čo zmákli "You Are Next", je poriadna drzosť, hodná facky na celú hlavu. Na IMDb asi všetkým "jeblo". Som zvedavý, kto ako prvý udelí tejto sračke viac ako jednu hviezdu. Každopádne, má môj obdiv! - 10%. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Fotograf, ktorý sa venuje hlavne erotickým a fetish aktom sa ocitá vo víre nepríjemných udalostí, po tom ako jednu z jeho modeliek nájdu zavraždenú. Nezávislácky tvorca Joe Swanberg zase raz zabrdol do temnejších filmových zákutí a ponúkol svojráznu thrillerovú drámu, kde do hlavnej úlohy obsadil svojho kamoša (a novodobý hororový talent) Adama Wingarda. Film zrejme sadne primárne Swanbergovým fanúšikom, keďže sa vyznačuje jeho svojským štýlom, čo pre diváka zvyknutého na bežnejšiu produkciu nie je až také terno. Mne to síce nejak nevadilo, ale že by to bol naozaj dobrý film tiež povedať nemôžem. ()

Reklama

Galéria (11)

Reklama

Reklama