Reklama

Reklama

Bezpečný prístav

  • Česko Bezpečný přístav (viac)
Trailer 1

Keď sa tajomná a plachá mladá žena Katie (Julianne Houghová) objaví v malom mestečku Southport v Severnej Karolíne, jej náhly príchod rozvíri pokojnú hladinu miestneho života. Všetci obyvatelia sú nesmierne zvedaví a chcú poznať jej minulosť, ktorú zahaľuje rúško tajomstva. Hoci sa Katie spočiatku bráni nadviazať akýkoľvek vzťah, postupom času sa zoznamuje so susedkou Jo (Cobie Smuldersová)  a s mladým ovdoveným majiteľom starého obchodu Alexom (Josh Duhamel) a jeho dvoma deťmi. Zdá sa, že Katie sa v ospalom južanskom mestečku usadí natrvalo. No najprv sa musí definitívne rozhodnúť – zvolí si život na úteku alebo zapustí korene a založí novú rodinu v bezpečnom prístave svojho života? (TV JOJ)

(viac)

Videá (27)

Trailer 1

Recenzie (253)

Reesam 

všetky recenzie používateľa

Nicholas píše krásné knihy, ale někdy až moc kýčovité. Nicméně Safe Haven je krásně natočený, jak by taky nemohl být, když se to točí u pobřeží, kde je atmosféra naprosto okouzlující. Na tomhle filmu Vám nic nevadí, ale naopak asi kromě té krajiny ani neoslní. Neříkám, že konec nebyl překvapivý, ale že by mi to vyrazilo dech, to ne. Milý film, toť asi vše. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Romantika s prvkami thrilleru a s veľmi sympatickou herečkou (Julianne Hough) v hlavnej úlohe. Už v polovici filmu som vedel, kde sa uberá príbeh, ale vobec mi to nevadilo. Presne takúto jednoduchosť, som čakal od filmu, keď bola predlohou kniha od Nicolasa Sparksa. Zatiaľ všetky filmy, sfilmované od tohoto spisovateľa odo mna dostali najvyššie hodnotenie a tento nieje výnimkou.. ()

Reklama

laik_60 

všetky recenzie používateľa

neni sparks naahodou potomok rosamundy pilcherovej ??? Ak aj nie, v hollywoode ju totaalne nahradzuje. :) Ešte aj tie "posledné listy" čo nezhoreli v dome poliatom benzínom (mimochodom asi to už bol posledný benzín inak by vybuchli aj naadrže) su totálny sladký gombík ... bodka za podpriemerným romantickým farebným hollywoodskym nepodarkom. ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Ústřední dvojice tohodle filmečku funguje parádně.Duhamel je sympaťák,Hough docela kost,navíc s výrazem bezbranný kočičky.Film je samozřejmě scénáristicky omšelej,klišovitej až hrůza.Ale nenudí.Hlavně že to netočil Refn,a nehraje tam Gosling,se svym nehybnym výrazem obličeje podobnym stažený prdeli.Jinak konec mě trochu zklamal,čekal sem větší peklo,ale s přimhouřenym vokem to tři dá.60%. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Život s agresívnym a egocentrickým alkoholikom? Najlepšie asi naozaj ujsť čo najďalej a začať iný život... Ďalší z mnohých filmov podľa literárnej predlohy Nicholasa Sparksa, avšak bez tradičného sparksovského vyvrcholenia (ktorého sme sa nedočkali ani v jeho predchádzajúcom diele - The Lucky One). Žeby Sparksa už omrzeli nešťastné konce? Vyzerá to tak! Videl som všetky filmy podľa Sparksových predlôh, ale čím ďalej tým to viac upadá - ale aj naďalej je to nadpriemer (hoci už nedosahujú kvalitu jeho zlatého obdobia s takými klenotmi ako A Walk to Remeber alebo The Notebook). Myslel som, že keď sa réžie ujme Lasse Hallström tak to ešte viac naberie na obrátkach, ale z tohto príbehu sa asi fakt nedalo vytĺcť lepšie spracovanie. Až do polky filmu sa to javilo celkom záhadne, potom sa tajomstvo odkrylo a dej sa rozvinul - a dráma rástla viac a viac, až to vyvrcholilo mierne predvídateľnými udalosťami. Josh Duhamel je čím ďalej tým lepší herec, Julianne Hough sa ešte len vyvíja. Na záver - nepovedal by som, že som sklamaný, ale ani nie nejako prekvapený... takže adekvátne 4 hviezdičky. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (13)

  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)
  • Rolling Stone dal filmu 0 bodov a uviedol, že "pustiť tento film je najhoršia vec, akú môžete urobiť svojmu rande na Valentína". (Arsenal83)
  • V čase 1:06:47 se Katie (Julianne Hough) dotýká Alexova obličeje levou rukou. V dalším záběru je to ale pravá ruka, která je na jeho obličeji. (Iveet)

Reklama

Reklama