Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Thomas je päťdesiatročný poisťovací agent, ktorý žije v Amerike a ktorého vážne zdravotné problémy donútia prehodnotiť vlastný život. Okrem toho je posadnutý snahou napomôcť zvoleniu Baracka Obamu za prezidenta a významne mu pomáha v prezidentskej kampani. John je zaslepený ideálmi zmeny, ktoré Obama Američanom predstavuje, zabudne však zaviesť pozitívne zmeny vo svojom vlastnom živote, zdravotnom stave a rodinných vzťahoch. Svoje zdravotné problémy skrýva, zatiaľ čo jeho silná, no nepríjemný manželka vyvoláva komplikácie v ich manželskom živote.
John sa snaží získať podporu republikánskeho príbuzného menom MLK, ktorý dlho a intenzívne odmieta podporiť demokratického kandidáta Obamu. Johnov syn Kalil sa búri proti otcovej vášnivej podpore Obamu, nepodporuje však ani republikánskeho kandidáta. V mene svojej práce John zanedbáva aj podporu svojej dcéry Tamiky v kľúčových okamihoch jej života: období, kedy sa zamilovala a zasnúbila. Ďalšie problémy v jeho živote vyvoláva jeho druhý syn, nadchádzajúci boxer Jamel, ktorý sa zapletie s tieňovým manažérom Slimom. Medzitým sa Joshua, Johnov nedávno podmienečne prepustený brat, snaží nájsť prácu v čase ekonomickej krízy a udržať si čerstvé manželstvo.
Keď Molly zistí pravdu o Johnovom zdravotnom stave, požaduje, aby sa zbavil svojich zlých návykov a začal sa liečiť. Kým Obamova kampaň dosahuje čoraz väčšie úspechy, John pracuje na svojom návrate na správnu životnú cestu a usiluje sa zlepšiť svoje zdravie i vzťahy v rodine. (nessbeal)

(viac)

Reklama

Reklama