Reklama

Reklama

Charizmatický Dom Hemingway (Jude Law) je nenapraviteľný hriešnik a zlodej, ktorého nikdy neopúšťa zmysel pre nemiestne žartíky. Po dvanástich rokoch ho práve prepustili z väzenia, kde za sľúbenú odmenu celý čas poctivo držal jazyk za zubami a nezradil svojich kumpánov. Spolu s parťákom Dickiem (Richard E. Grant) sa vydáva za zločineckým šéfom Fontainom (Demian Bichir), ktorého svojím mlčaním ochránil pred istým trestom. Aj keď sa Dom snaží naviazať bližší vzťah so svojou dcérou, starý život ho vtiahne plnou silou späť a on sa rýchlo vráti medzi kriminálnikov. Vďaka večne opitému a nadutému egu Domovi nevychádza žiadny zámer, aj keby jeho úmysly boli čisté ako čerstvo napadaný sneh. Až jedna autonehoda a jedna femme fatale zmenia Domovo uvažovanie a obrátia mu svet naruby... (TV JOJ)

(viac)

Videá (10)

Trailer 1

Recenzie (232)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Už z remakeu Sliediča vieme, že Jude Law je nový Michael Caine, v Domovi Hemingwayovi si ale zobral ešte väčšie sústo, keď mu scenár dáva možnosť imitovať Cartera. Lenže ten bol v skutočnosti drsnejší a menej melodramatický a bolo to asi tým, že Dom sa až moc zameriava na svojho vtáka a prachy. A keď príde zmena, tak si spomenie na rodinu a staré hriechy. Takže žiadna skutočne drsná gangsterka ani gangsterská komédia nás tu nečaká, pozerateľný film na sobotnajší večer a film o kríze stredného veku ale áno. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Dom Hemingway (Jude Law) je po dvanácti letech propuštěn z vězení a připraven vybrat si slíbenou odměnu za to, že nepráskl svého šéfa Fontaina (Demián Bichir). Svobodu i získané finance náležitě oslaví s femme fatale (Madalina Diana Ghenea), aby druhého dne po vystřízlivění zjistil, že o vše přišel a jediné, co mu zbývá, je jeho rodina v čele s odcizenou dcerou (Emilia Clarke). A pomsta, v jejímž neobvyklém způsobu provedení se ho snaží mírnit jeho kamarád a tehdejší spolukriminálník Dickie (Richard E. Grant). ()

Reklama

bourec 

všetky recenzie používateľa

Samozřejmě je vidět,že je to britský.Už prvních dvacet minut mě byl Law nesympatickej ,skoro na pěst.Ale zahraný dobře.Pak se film uklidnil,ale zase to bylo úplně vo hovně.Naprosto průměrná ptákovina ,bez nějakýho zásadnějšího příběhu,a konec to potvrdil.Těžko by mu jako útěcha stačila náušnice.40%. ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Mně to fakt přišlo brilantní. Dokonalý, vtipný, smutný, sviňský, nahláškovaný, jednoduchý, svěží, krásný, vulgární, ale především JUDE LAW!!! Herecký support je taky parádní, ale je to v podstatě jeho one man show a ten charakter je jedním z nejlepších sráčů jaký si zamilujete, zahraný líp než bych byl čekal, ač v první minutě jsem si říkal áá kurva, tohle je druhej Hardyho BRONSON... Jo jo, přesně teď ten dobrej pocit když vám něco malýho tak moc sedne, koukáte na ostatní hodnocení a pořád je to stejný překvapení. ()

DwayneJohnson 

všetky recenzie používateľa

Vlastně vůbec nevím, o čem to celé bylo. Drama, komedie, krimi? Podle rozdělení ano, v reálu však dost nepovedené. Jude se nám sice malinko osvalil, zhrubl, ukáže ve filmu skoro všechno, což mi však na nějaké vyšší hodnocení zdaleka nestašilo. Celý film střídá některé dobré okamžiky, s hodně podprůměrnými, což se musí projevit i na mém hodnocení. Zlatej Sviňák. ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (1)

Súvisiace novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (viac)

Reklama

Reklama